מחפש המלצות... למקומות טובים לשבת בהם ולראות מונדיאל בראשון
S Shark Alarm New member 30/6/06 #2 בכל פאב שמכבד את עצמו באיזור ../images/Emo26.gif ויש בו גם טלביזיה..
ח חןשסק New member 30/6/06 #4 יש באזור התעשייה הישן כמה מקומות ובטח יש גם בעיר... אני לא יודעת שמות מדוייקים צריך להיות בראשון בכל מקום סביר, כמו שיניב אמר אפילו בכל פיצוציה יהיה, מה אתה דואג
יש באזור התעשייה הישן כמה מקומות ובטח יש גם בעיר... אני לא יודעת שמות מדוייקים צריך להיות בראשון בכל מקום סביר, כמו שיניב אמר אפילו בכל פיצוציה יהיה, מה אתה דואג
M mary17 New member 1/7/06 #7 ליד ארומה../images/Emo45.gif לכל הקניבלים תקשיבו ההמבוגר שם(הכוונה ל125 גרם) נראה כמו קציצה! מי שרעב שיזמין מנה יותר גדולה
ליד ארומה../images/Emo45.gif לכל הקניבלים תקשיבו ההמבוגר שם(הכוונה ל125 גרם) נראה כמו קציצה! מי שרעב שיזמין מנה יותר גדולה
N NoWords New member 1/7/06 #6 גם בטיילת בים יש קהל גדול יחסית. הייתי שם בזמן אחד המשחקים (בלי קשר. אצלי בבית הזמינו את החבילה ) והיה ממש מפוצץ. כמה צרחו שם בכל גול.
גם בטיילת בים יש קהל גדול יחסית. הייתי שם בזמן אחד המשחקים (בלי קשר. אצלי בבית הזמינו את החבילה ) והיה ממש מפוצץ. כמה צרחו שם בכל גול.