מחפש הצעות לטיול בחנוכה

חיננית

New member
אם חם ובארץ-זו אילת

יש בית מלון בסגנון תאילנדי החדרים עשויים עץ .ודי נחמד. לא רע לרומנטיקה . קצת רחוק מהמולת העיר באזור חוף אלמוג ,אבל עוד כמה מאות מטר משם כך שלא סואן מדי. יש שם גם מסעדה תאית אם תבחרו לאכול שם. לגבי חול -איפה שלא קר ככ יחסית באירופהורומנטי מאד זו רומא העיר הנהדרת שמתערבב בה חדש עם ישן. כיפית כזו-גם מונומנטים נפלאים וגם קניות לחובבי גוצ´י שמוצ´י והלבשה עלית...ליד המדרגות הספרדיות המלצה שלי- לא לשכוח מזרקות טרווי -שים שם מטבע ותדע שתחזור עם אהובתך לשם מתי שלא יהיה . לי זה עזר.. חזרתי אחרי 21 שנה עם אותו האיש .

נעמה#

New member
לא הייתי ממליצה על אילת וסביבתה

בחופשת חנוכה, כי כל הארץ(לפחות הנוער) יורדים לשם!!! דוקא הייתי ממליצה על איזור ים המלח(עין גדי...),או הנגב.. הנוף מהמם והאוירה עוד יותר...רומנטיקה בשפע.

lady_anne

New member
או איזור מצפה רמון

שמעתי שבמלון שם יש אוכל מצויין שמבשלות נשים מרוקאיות מקומיות (חריימה וכו´), ואפשר לטייל במכתש ובמנסרה ובחוות האלפקות. הערה קטנה : שימו לב לתחזית מזג האויר, כי כולנו יודעים מה המשמעות של גשם באזור הדרום. טיול נעים.

חיננית

New member
רעיון טוב לאוהבי המדבר

וכל מה שהזכרת טוב לאלו שלא היו שם אלף פעמים .אפשר בדרך לבקר את הצריף של הזקן בשדה בוקר.אגם ירוחם ואולי גן הפסלים בגן התעשיחה בעומר. האוכל לאוהבי המטבח המזרחי נפלא.

-רוני-

New member
נכון לעכשיו יש מבצע בפונדק

רמון מקום מדהים אנו יורדים לשם פעמיים בשנה.

אפשר למלא בסביבה תכנית ל 4 ימים?

ואם כן, יש הצעות? ומה הפרטים של המלון או הפונדק? תודה לכולכם

lady_anne

New member
אפשר מאד

יום א´ - קבר בן גוריון + עבדת יום ב´ - מכתש רמון + נחל נקרות יום ג´ - פארק תמנע יום ד´ - מה שבא לכם (חי-בר/אלפקות/פארק ירוחם/בטן-גב במלון) רצ"ב אתר הבית של רשת ישרוטל עם פרטי המלון, וקראתי גם באיזשהו מקום בעיתון שיש חברה שמארגנת במלון הזה סופי שבוע הוליסטים עם מסאז´ים וטאי-צ´י בטבע ותוכנית פעילויות מסודרת. אם תרצה פרטים נוספים אני אנסה לברר.

lady_anne

New member
שלחתי לך מסר, נוסע

לא נראה לי הגיוני לפרסם פה את פרטי החברה המארגנת בעוד שאני נלחמת בכל כוחי נגד פרסומות בפורום.

.inbal

New member
ואפשר גם

היות וירד שם גשם אולי כבר תהיה פריחה בהר הנגד הגבוה (בורות לוץ, תאלצו לחפש במפה) - אבל זה שטח אש די פעיל, אז רק בסופ"ש. אם יש לכם רכב שטח אז השמים הם הגבול... אני ממליצה על נחל חווה.

.inbal

New member
גשם במדבר

אפילו בכמות לא אדירה, יכול לגרום לשטפון. זו לא סיבה להשאר בבית זו סיבה לבוא ולראות תופעת טבע שלא רואים כל יום... רצוי כמובן לא להיות בתוך הנחלים כשזה קורה אלא לתפוס עמדת תצפית משובחת. שאלו את בית ספר שדה, אם יורד גשם, היכן יהיה שטפון(או לנסות לגלות לבד לפי המפה, אם למשל, יורד גשם באיזור מצפה רמון, הוא מתנקז לנחל צין ולנחל רמון)

Dulcinea

New member
לדעתי טיול באיזור ההר הגבוה בסיני

נוסעים לסנטה קתרינה. שואלים איפה שייח מוסא. מקבלים ממנו מדריך וגמל. שמים את הציודים על הגמל. בונים עם המדריך את מסלול הטיול. ויוצאים לארבעה-חמישה ימים של שקט, שמיים צלולים, נוף מהממם והאיכות המדברית שאין כמותה. מירשם בדוק לחוויה רומנטית בלתי נשכחת. ואף מילה על היסטריה, דעות קדומות ופחדים חסרי ביסוס. אה והמלצה לחובבי היין: אל תנסו להעביר יותר מבקבוק אלכוהול אחד לאדם כי בטוח יחרימו לכם. אם אתם רוצים יותר משני בקבוקים, תקנו עוד בדיוטי פרי של מלון הילטון טאבה. לגבי העברת אוכל - לנו לא עשו שום בעיה.

למעלה