מחפש הצעות לטיול משפחה בתאילנד

rsegoly

New member
מחפש הצעות לטיול משפחה בתאילנד

שלום אני מתכנן טיול עם המשפחה לתאילנד בדצמבר, יש לי שלושה ילדים כך שאני מחפש אתרים שיתאימו גם להם, אני מבין מהגישושים הראשונים שלי שאפשר/צריך להקדיש לאיים בדרום, בנגקוק ולחלק הצפוני אך אני מבקש יותר פרטים כדי שאוכל לתכנן ולהזמין מקומות כי זה כריסטמס (איך מזג האויר שם בחודש דצמבר) תודה רוני

rosen10

New member
../images/Emo13.gif

סליחה טעות אני מחפש שותף בלי ילדים

einnor

New member
חופשה בתאילנד

שלום לך , קודם כל לא מסרת כמה זמן אתה רוצה לבלות שם . דבר שני יש אחלה אתר לטיולים כאלה והוא נמצא ב : www.lametayel.com פשוט תיכנס לפורום של המזרח הרחוק ותוכל אפילו לשאול חברה שנמצאים שם online ויענו לך על כל שאלה אפשרית החל ממזג האויר ( שלמיטב זכרוני הייה עדיין טוב לטיולים = חם ) וכלה במקומות לינה טובים ולא יקרים ( כי זה כל הזמן מתחלף שם - מקומות טובים יכולים להיהפך לזבל והפוך תוך זמן מאוד קצר שם ) . אישית , הייתי ממליצה לקחת את הילדים ל- Kho Pha Ngan וזה פשוט בגלל שהמיים שם הם משהו שלא מצאתי באף אי אחר בתאילנד ( והייתי כמעט בכולם - פרט לקטנים ולרחוקים ממש ) הילדים ואתם ממש תחגגו שם ( להתאכסן שם בפרדייס למרות שחלק מהאנשים שפגשתי לא אהבו את המקום - עניין של טעם אני מניחה ) ,,,, אני יכולה להמשיך ולכתוב חוברת שלימה - אם אתה מעוניין בעוד פרטים יש לי e-mail . בילוי נעים ( ואני כבר מקנאת בכם )

למעלה