מחפש הצעות לשיווק מוצר

מחפש הצעות לשיווק מוצר

באמצעות טלמרקטינג מביתי.יש לי הרבה זמן פנוי,גר במרכז,בן 40 מעונין במוצר ש"יעשה לי את זה" יש לי עצמאות כלכלית מסוימת שמאפשרת לי לשמחתי לבחור מה לשווק,ברקורד שלי מוצרי חשמל ,שיווק תוכנות איבחון למעסיקים,שיווק שירותים כגון שילוח בינלאומי,וגיוס לקוחות.בין היתר כתבתי את "המדריך השלם למציאת עבודה" שמשווק באינטרנט וכו...אשמח לקבל הצעות רק דרך הפורום-אני גולש סלולרי ואין לי עדיין אימייל.אז יאללה שוט.ערב טוב

motyka

New member
יש לי רעיון אדיר

לשווק את חברי הפורום תמורת עמלה מהמכירות. יש כאן בפורום אוסף נפלא של בעלי מקצוע מעולים בהרבה תחומים: בניית אתרים קלפי טארות הדרכה בשימוש במחשב עיסוי הוליסטי בניית תוכניות עסקיות הוראה לבגרות ייעוץ ברכישת מחשבים והתאמתם, ובהקמת רשתות תקשורת. רפואה אלטרנטיבית יעוץ מס וראיית חשבון תרגום הדפסות ועוד ועוד ועוד הבעיה המשותפת לחלק גדול מהמשתתפים היא שווק עצמם והשרותים אותם הם נותנים. בתור איש שווק תוכל להרכיב רשימה - ולהתחיל לשווק (בנפרד, או כעסקת חבילה).

motyka

New member
זה שהיית ליצן לא רלוונטי להצעה

הכוונה שתכין לעצמך מאגר שמות ועיסוקים, ותשווק פתרונות בודדים או חבילות הכוללות פתרונות ממספר חברי פורום. את השווק תעשה לעסקים ופרטיים לפי תכנית שתגבש לעצמך.

aacoh

New member
הצעה לשיווק

יש לי הצעה מעניינת מאוד! צור עימי קשר בהקדם. אהרון כהן 066-686851

למעלה