לא מקלפת תפוחי אדמה
לקחת תפודים אדומים בגודל בינוני גדול ולחתוך ל-8 לשית בתבנית על נייר אלומיניום, שמים שמן בכמות נדיבה. תבלינים מערבבים בצלחת שטוחה (מלח,פלפל ,פפריקה מתוקה ,חריפה וכל מה שבא לכם אפשר במקום גם חרדל) מייבשים את התפודים. מערבבים אותם בתבלינים, מניחים בתבנית סוגרים ולתנור חם מאוד לאחר שסגרנו את נייר האלומיניום, אם יש טורבו מצויין אם לא לוקח כ-20 דקות תלוי בתנור,לפתוח כאשר מתרכך מעט לערבב שוב ולהשאיר ללא כיסוי להשחמה. אותו דבר אפשר לטגן בשמן עמוק,לא סופח שמן או סתם לטגן במחבת. מי שלא רוצה כל כך הרבה שמן, אפשר במיקרוגל, כך לימד אותי סבא שלי ז"ל. (למעט מיקרוגל שלא היה באותה תקופה סבא בישל על פרימוס והאמינו לי שזה היה טעם גן עדן. נסו ותהנו.