מחפש ולא מוצא

canaroni

New member
מחפש ולא מוצא

אני אתחיל מההתחלה אני מחפש כלב או כלבה מסוג לברדור / גולדן / רועה גרמני לאימוץ חשוב שהכלב יהיה גור (עד חצי שנה) מכיוון שאני רוצה חיבור עם אחותי (ואחרי שיחות איתה הבנתי שגור זה הכיוון). מאוד חשוב לי שיהיה ניתן לאילוף ברמה גבוהה (ולכן המליצו לי על נקבה?!) אשמח לקבל עצות/ הצעות או כל דבר שיש לכם להגיד על הבקשה שלי. תודה מראש, רון

canaroni

New member
הסתכלתי...

אני מסתכל - אבל לא עליתי על משהו קונקרטי...

canaroni

New member
תודה על התגובות... אבל...

אני מחפש גור... (עד ארבעה חודשים)

היי רון...

אתה כל הזמן יורד בגיל החיפוש: 8 חוד', חצי שנה, 4 חוד'.... לא נורא... מצרפת קישור מפורום כלבים לגור של רועה גרמני בגיל שאתה מחפש, מתוק לגמרי. לדעתי יגדל להיות כלב יפהפה (או כמו שהוטרינרית שלי אומרת: רועים גרמניים הם כמו הברווזון המכוער- גורים מצחיקים וכלבים יפים). אני אחפש עוד...

dogslove

New member
מאוד קשה למצוא גורים בגיל הזה

ומהגזעים שאתה רוצה בכלביות. כך שמעתי מאנשים שמחפשים הרבה חודשים... אולי אתה צריך להתפשר על משהו אם אתה יש לך כ"כ הרבה דרישות, כך יגדל הסיכוי שתמצא מהר יותר.

The Reuty

New member
../images/Emo9.gif

היא באמת מדהימה כלכך נקשרתי אליה והתאהבתי בה יהיה קשה למסור אותה אבל חייבים כדי להציל עוד כלבים!:)

canaroni

New member
אבל אין פרטי קשר

וגם... עם מה היא מעורבת (היא מתוקה בכל מקרה, אבל לידע כללי)

בד"כ - לא יודעים עם מה הם מעורבים

במקרה הטוב - מכירים את האמא (זה במקרה שלא מוצאים את הגור ברחוב...). לרוב - היא לא רוצה לגלות מי האבא
לפעמים אפשר לנחש בערך לפי הצורה. לפעמים אפשר סתם לקבל כלב מתוק בלי לדעת בדיוק מה הוא...

למעלה