מחפש חבית בירה ריקה

max2

New member
מחפש חבית בירה ריקה

היי, אני צריך חבית בירה גדולה (50 ליטר) וריקה, מוכן לשלם את הפקדון. הבנתי שטמפו עברו לחביות חדשות (אחרת הייתי קונה חבית מלאה :D).... המטרה היא ליצור סיר לבישול בירה. אם נשארה חבית בפאב שאתם עובדים בו אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי. תשאירו בבקה מסר בפרטי ואני אחזור

maxfain

New member
ביררת איתם? אולי נשאר להם במלאי.

בעקרון הם עברו לחביות (גולדטאר) של 20 ליטר, אבל ראיתי שיש פאבים שעדיין עובדים עם ה30 הסטנדרטית.. בטח נשאר להם גם מה50..

max2

New member
עקרונית ביררתי אצל סיטונאי אני קונה ממנו

טמפו לא עובדים עם יחידים והם הפנו אותי לסיטונאות. עד עכשיו הייתי קונה שם חביות, אבל כרגע הוא לא יכול להזמין. פה בעצם אני מנסה למצוא פאב שנשארה לו חבית ריקה :).... ד"א, יש קלאצ' חדש?, במה הוא שונה?, צריך לסדר את הברז בבית :)

max2

New member
123???

חבית מלאה של 50 או 30 כבר אי אפשר להזמין, הם כנראה החליפו משהוא בפס יצור. טוב לדעת שלא צריך להחליף קלאצ' :)

maxfain

New member
123 זה סיטונאי בת"א שמחזיק גם חביות..

יכול להיות שנשאר לו במלאי. בקיצור, אם זה לבישול תקנה כבר סיר יעודי ותחסוך את כאב הראש. לבית תתחיל לקנות חביות של 20, יותר שווה.

max2

New member
ההבדל במחיר הוא משמעותי

סיר עולה בסביבות ה 900 שקל, פקדון על חבית עולה 200 :)

maxfain

New member
נ.ב

אני יודע שטמפו לא עובדים עם יחידים, התכוונתי שתברר אצלהם אם הם עדיין משווקים בכלל את החביות של ה50 לסיטונאים.. אצלנו הם באו לקחת את כל החביוות הישנות והביאו 20 במקום, כלומר, לי כרגע אין אופציה להזמין את ה30.

dimonj

New member
לא יודע מזה חביות חדשות

אבל חביות 50 ליטר עדיין יש להם מה בקשר ללקוחות פרטים אני לא רואה סיבה לא לעבוד איתם,לפחות בקוקה קולה עושים את זה ואני מקווה שאתה יודע כמה זה הפקדון של החבית

למעלה