מחפש חבר לטרשת...לספורט משולב או סתם לדבר...

מחפש חבר לטרשת...לספורט משולב או סתם לדבר...

היי אני בן 40 לפני עשר שנים היה לי אופטיק נאורי טיס והיום בעקבות נימולים ועיקמו ים התגלתה המחלה סופית...רני ב״ה מתפקד רגיל , רק קצת חולשה ונימולים... הבנתי שנורא חשוב ספורט אני עושה תרגילים בשיטת מאיר שניידר בשילוב הליכות ואופניים .. הייתי מעוניין למצוא מישהו במצבי שמעוניין גם לעשות ספורט משולב על בסיס יומיומי ..אני גר בבני ברק.
אם לא .. אשמח גם סתם לדבר ולשתף....
כתובת המייל [email protected]

להשתמע..

אלי ברן

New member
הי

אורי שלום
אני אולי לא הפרטנר שלך בנושא ספורט אבל יש לי שאלה.
אני מבין מסיפורך שאת ההתקף הראשון קיבלת בגיל 30 ומאז היה שקט יחסי. האם טופלת מאז ועד היום (ב-10 שנים האחרונות) ? במידה ולא האם שינית משהו באורחות חייך כבר אז ?

תודה רבה

אלי

היי אלי

לא שינתי מאז שום דבר באורחות חיי ... אבל משיחות עם רופאים וחולים הבנתי שאין כמו ספורט לשימור מצב הקיים, מאיזה צד אתה קשור לעניין אם מוצר לשאול???

היי אלי

לא שינתי מאז שום דבר באורחות חיי ... אבל משיחות עם רופאים וחולים הבנתי שאין כמו ספורט לשימור מצב הקיים, מאיזה צד אתה קשור לעניין אם מוצר לשאול???

היי אלי

אלי ברן

New member
הי

הי אורי

אשתי עברה התקף ראשון של אופטיק נאוריטיס.. ואנחנו בדילמה גדולה האם להתחיל טיפול. מצד אחד הסטטסיטקה מראה שאם יש טרשת, אזי התחלה של טיפול בשלב כלכך מוקדם תביא לדחייה משמעותית של ההתפחות... מצד שני אני שומע סיפורים כמו שלך של שקט של 10 שנים.

דילמה... אני מעוניין לשמוע מה אחרים עושים במצב כזה והבנתי שבחרת לא לטפל. האם בחרת לא לטפל בגלל שלא אובחנת או שזו היתה החלטה מושכלת ?

תודה רבה

אלי

shebrew

New member
הי אלי

לי היה אופטיק נאוריטיס בגיל 23 ולא טופלתי (כי רופאת העיניים לא הפנתה לנורולוג) ובגיל 27 היה ההתקף הגדול של חולשה ונימולים ועוד צרות לא נעימות בכלל. בדיאבד אין לי שמץ של ספק שהייתי מתחילה את הטיפול מיד... נכון, זה לא נעים להזריק כל יום אבל מתרגלים לזה וזה ממש לא סוף העולם. אני מזריקה כבר שלוש שנים ואין לי תסמינים חדשים (רק שאריות מההתקף הארור שיתכן ולא היה קורה אם הייתי מתחילה בטיפול בשלב מוקדם יותר..)

יש סיפורים לכאן ולכאן. ההחלטה היא אישית..

למעלה