מחפש חדר כושר באיזור קרית ראשון

drmwvr

New member
מחפש חדר כושר באיזור קרית ראשון

מה קורה אנשים... אני בדיוק עכשיו משתחרר מהצבא (שם היה לי חד"כ בבסיס) ואני מחפש משו באיזור המגורים שלי... לצערי נראה לי שכל האנשים באיזור (אני גר בקרית ראשון) - או שיש להם מכוניות לכולם או שהם פשוט בטטות כורסא שלא זזים. החדר כושר הכי קרוב נמצא בנאות אשלים, משו מטורף כזה שעולה 220 (!) לחודש בערך... מישו יודע אם יש איפשהו בקרית ראשון או באיזור חדר כושר? אני מחפש משו ממש פשוט ובסיסי... אפילו במרתף של איזה בניין אם יש דבר כזה. תגיבו בבקשה אם אתם יודעים פה או באייסי 128944483 ... תודה !

C T S

New member
כנס אחי

אם יש לך אוטו וזה לא רחוק לך לך לחדר כושר במתנ"ס רמת אליהו אחלה מקום.. אנשים לא בעייתיים ומה שמצחיק זה שעשיתי מנוי לעד 6 בערב וכל פעם הייתי בא אחרי הם לא שמים לב.. בקיצור אחלה מקום מדריכים טובים גם.. לי נגמר המנוי ואני מחדש אותו עוד מעט

drmwvr

New member
תודה, אבל...

זה אותו המרחק לשם או לנאות אשלים, ואוטו אין לי, או לפחות לא רוב הזמן. נראה לי שזה יהיה חתיכת סטרטאפ לפתוח איזה משו באיזור שלי כי אין פה כלום ואני בטוח שיש ביקוש, גם לכאלה שאין להם אוטו. חוצמזה... המחירים האלה... 200 שקל לחודש קצת כבד עלי בשביל 3 שעות שבועיות... אין משו יותר פשוט באיזור?

B l a c k tears

New member
אני לא מכירה באיזור שלך

אבל אני אגיד לך מה שאני יודעת,אולי יעזור. יש אחד בעיר,לא יודעת את שם הרחוב.. "ספרינט". יש קאנטרי בנווה הדרים עם בריכה ומכון כושר אבל בסביבות ה2000 לשנה וקצת [שנה וחודשיים-שלוש] בערך. ויש את המכון "סטייל" בערך במדרחוב. ויפתח עוד מעט בקניון רוטשילד.

drmwvr

New member
זה בדיוק הכוונה שלי

אף אחד מהחדרי כושר שציינת לא נמצא במערב...

למעלה