מחפש חווה במרכז לדרסז'

night shadow1

New member
מחפש חווה במרכז לדרסז'

שלום לכם רוכבים ורוכבות יקרים, אני עובר לתל אביב בקרוב והחלטתי לחזור לרכוב לאחר אתנחתא מהרכיבה, העניין הגדול הוא שאני רוצה ללמוד דרסז' ומחפש חווה שיהיו בה סוסים טובים וחזקים בתחום ומן הסתם מדריכים הכי טובים שאפשר. עכשיו, היות והכרתי קצת חוות קודם אני צריך את עזרתכם ואת עזרת הרוכבים שרוכבים שם שייעצו לי איזו חווה לבחור מהחוות הבאות: רישפון, אודים ובצרה .. אלא אם יש עוד חוות קרוב לתל אביב ששכחתי. תודה מראש לכווולם

night shadow1

New member
לשנום!! *כנס כנס*

ולמה בצרה? מה היתרונות שם? אנייודע שדרור בן שאול מדריך שם זה כן..

The Bitter End

New member
ב=צ=ר=ה!!

כאילו, העודה שדרור בן שאול מאמן שם לא מספיקה? זו חווה ממש טובה! אחת הטובות בארץ. חוץ מעלות הפנסיון אני לא רואה בה שום חסרונות ממשיים. אהה! וגם קנהוש רוכב שם, אם זו לא סיבה לרכוב שם, אני לא יודעת מה כן.

night shadow1

New member
רגע רגע, קצת פרטים על החווה

כמה עולה שיעור? כמה עולה פנסיון? ואיך הסוסים שם? ואיך התנאים של הסוסים- תאים, מגרשים וכו'?

soosapir

New member
אני מציעה שתתקשר לשלושת החוות

ותבבר מחירים וכל הדברים.

night shadow1

New member
זה בטוח.. אבל תמיד טוב

לשמוע מאנשים שמכירים את החוות ורוכבים שם ולא מהמזכירה.

The Bitter End

New member
ובכן...

אם אתה רוצה באמת לדעת, אז תרים טלפון לחווה, סביר להניח שהמזכירה יודעת יותר טוב. התנאים של הסוסים מצויינים. והסוסים שם כמו מלכים, באמת (אני לא רוכבת שם, אז אני לא משוחדתP:).

שירלי317

New member
יש חווה קטנה ופרטית

בבית נחמיה
מדריכת דרסז' מעולה וסוסים מתוקים (אם כי לומר את האמת לא לגמרי מתאימים לרמות גבוהות בדרסז') בכל אופן אני ממליצה לך לבדוק את החווה כי באמת האווירה טובה והמדריכה מדהימה. ממליצה בחום! (בית נחמיה הוא מושב כמעט מול שוהם, קרוב לבן שמן/ פתח תקווה.. כ20 דקות נסיעה מתל אביב..) פרטים נוספים במסרים!

למעלה