מחפש חוות דעת אובייקטיבית

yuvalyosef2000

New member
מחפש חוות דעת אובייקטיבית

אהלן, אני יובל וכתבתי שיר, סתם שיר חמוד בכייף ואני רוצה שתשמעו ותגידו לי מה דעתכם, מה לשפר, על מה לעבוד, כי בסך הכל אני ממש חדש בתחום היצירה. טנקס! את השיר אפשר לשמוע בעמוד שלי ב myspace זו הכתובת: http://www.myspace.com/yuvalyosef השיר נקרא Skeleton Moon

לבקשתך:)

אז קודם כל, שיר יפה (ואני לא אומר סתם). מה שהפריע לי זה הדיליי העצבני. בתחילת השיר הוא מפריע לקצב וגם הסאונד שהוא עושה עם המשיכות על הגיטרה מתחיל לעצבן במהלך השיר ומקלקל קצת מהחוויה כולה. מלבד זה, אתה שר טוב ואני דווקא אוהב עיבודים מנימליסטים. בגדול, נהניתי... בהצלחה:)

yuvalyosef2000

New member
תודה רבה!

האמת שהדיליי לא ברמה מאוד גבוהה, אני תולה את האשמה באיכות הירודה בכרטיס הקול שלי שאינו מיועד להקלטות. בכל אופן יש לי גם את המסטר בלי אפקטים בכלל וגם שם לא הצלחתי למנוע את המשיכות, מה עושים בדר"כ עם הבעייה הזו? הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו זה פשוט לשנות את הטכניקה בנגינה עצמה ולהרים את האצבעות מהמיתרים, הבעיה שזה פוגע בהמשכיות...

בעניין המשיכות על הגיטרה...

אני מניח שאתה משתמש בגיטרה אקוסטית. השאלה שלי היא האם אתה מקליט אותה דרך מיקרופון או דרך חיבור PL ישירות לכרטיס הקול. שנית, אם אתה משתמש במגבר או לא. לדברים האלה יש השפעה על ההקלטה במיוחד כמדובר בסאונדים של משיכות שכאלה.....

למעלה