מחפש חוות דעת על Fujicom F283 - מישהו מכיר?

get low

New member
מחפש חוות דעת על Fujicom F283 - מישהו מכיר?

http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=720038

get low

New member
אוקי, יש המלצות על נגנים בכיוון הזה?

רצוי מסך של לפחות 3 אינצ', שצפיה תהיה בכלל אפשרית...

יאיר B

New member
זה כבר מתקרב להגדרה של PMP = הרבה

כסף (בנגנים של חברות בעלות שם). למשל איאודיו O2 עם מסך 4.3" בקיבולת של 16GB יעלה 1000 ש"ח, קיבולת של 32GB יעלה 1300 ש"ח. בשניהם יש אפשרות הרחבה. יש כמובן גם איפוד טאצ' שעולה יותר. ארכוס הם המתמחים בנושא - גם הנגנים שלהם יקרים.

get low

New member
בדיוק ראיתי את ה-O2

אם זה נגן שמחזיק לאורך זמן ולא עושה צרות (כמו הסנסה למשל שנתקע לפעמים), אז אני חושב שהכסף שווה את זה. הנגן עצמו נראה ממש איכותי, והביקורת היחידה שלו בזאפ טוענת שהמסך איכותי וניתן לצפות גם באור יום. יתרון נוסף זה חריץ הרחבה של SD רגיל, כבר יש לי כרטיס כזה של 4GB. ראיתי גם את P7 של Iriver, אני זוכר שפעם הם היו נחשבים טובים, איך הם עם MP4? הארכוס אגב הרבה יותר מדי יקרים בשבילי.. המחשב שלי עלה רק קצת יותר
ותודה כמובן!

יאיר B

New member
צריך לבדוק את נושא העברית באיריבר.

בתצוגת השירים הם מראים עברית הפוכה. השאלה היא מה קורה עם הכתוביות.

get low

New member
לא מטריד אותי נושא השירים בעברית ../images/Emo3.gif

הכתוביות אולי יותר, אבל אני אסתדר מצוין עם כתוביות באנגלית. חוץ מזה, יש עוד הבדלים משמעותיים בין השניים?

יאיר B

New member
לא יודע, לא מכיר את האיריבר.

אתה יכול לקרא ביקורות ברשת (יש די הרבה). גם ביוטיוב יש סרטים שמראים איך הם עובדים (ממשק).

get low

New member
2.5 אינצ' זה לא גודל שאפשר לראות בו משהו

שלא לדבר על כתוביות ומנסיוני בנסיעות גם עם האוזניות הכי טובות עדיין קשה לשמוע, מה שהופך את עניין הכתוביות ליותר חשוב. חוץ מזה, בשביל 200 שקל אני לא חושב שכדאי לחסוך בזה, ההבדל הוא די משמעותי בגודל המסך, ואני מניח שגם הרזולוציה גבוהה יותר ב-O2

sha na na revol

New member
מה שאור אמר ../images/Emo45.gif

בכלל, תחשוב על זה שעם נגד נייד אתה רואה מאוד מקרוב. אני לא ניסיתי נגנים גדולים יותר, אבל מהניסיון שלי עם הD2 הפורפורציות נראות לי אידיאליות ביחס לאופן הצפייה.

get low

New member
היה קשה להם לעשות משהו באמצע? ../images/Emo13.gif

2.5 אינצ' זה הגודל של מסך הפלאפון שלי, באמת שאני לא מבין איך אפשר לראות על זה סרטים בצורה נורמלית.. יש עוד המלצות על נגנים בכיוון?

למעלה