מחפש חוות דעת

Zoom Out

New member
מחפש חוות דעת

שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה DV לצורכי צילום ארועים (בעיקר) ההתלבטות שלי היא הין ה-DSR390 ל- DVC200 של פנאסוניק. אני מכיר את ה-DSR390 ואת היתרונות שלה ושל סוני בכלל ולכן השיקול העיקרי הוא כלכלי (ה-DVC200 עולה חצי מחיר). הייתי שמח לשמוע ממישהו שמצלם ב-DVC200 על המצלמה מבחינת אמינות, נוחות, איכות תמונה, חסרונות, יתרונות וכו'. תודה מראש, יוסי

דעתי

שאם אתה הולך לצלם אירועים, יותר משתלם להשקיע בפנסוניק. המצלמה הזאת היא סוס עבודה שעולה כמעט חצי מהסוני. קלטות ארוכות יותר (אין את הקיצור בזמן של ה- DVCAM , לעומת ה- DV . גם החזר ההשקעה ישתלם יותר במהירות וגם העדשה שלהן דומה. אישית, ואל תכעס על הפשטות, אני הייתי הולך על ה- 250-DSR של סוני, בעיקר בגלל המסך הקטן ופשטות ההפעלה. זוהי מצלמה זולה, שנותנת לך פידבק מיידי על הצבע ותמונה, ניתן לדגום דרכה למחשב במקרה חירום ואם אני לא טועה גם יש לה תצוגה של טיים-קוד. אם לא חיצונית אז לפחות דרך ה- LCD . לפנסוניק, אין חיווי טיים-קוד חיצוני, רק דרך העינית וזה ממש לא נוח. יתרון שיש לפנסוניק זה עיבוד תמונה כמעט כמו לבטא 600. אבל בלי מוניטור זמין זה שווה ל... אני צילמתי כמה אירועים של חברים עם ה- 150-PD ותאמין לי.... מי צריך את המצלמות הגדולות בכלל. כמובן שהחיסרון הוא באחיזה. דבר אחרון, התמונה של ה- 200 מעט יותר חיוורת מה- 300, אבל הכל תלוי כמובן ביצירתיות של הצלם ויסלחו לי אלה שנעזרו בשירותיי (אני מספק מצלמות רחף לאירועים) יצירתיות הם ממש לא הפגינו וגם כשרציתי לתרום להם מעט מהידע שלי, הכבוד העצמי מנע מהם לקבל עצות ממישהו אחר.

אנחנו מצלמים אירועים בין היתר גם עם

TRV900 של סוני, והיא פצצה של מצלמה... אגב, ניר כמה עולה השכרת מצלמת רחף לערב ? ובאיזה איזור של הארץ אתה עובד..

למעלה