מחפש חול קריסטלי דק

מחפש חול קריסטלי דק

שלום,

אני מחפש חול קריסטלי דק - גרגרים בגודל חול ים או קצת יותר גדולים. לא כמו הגושים הענקיים של חול קריסטלי רגיל.

בשנתיים האחרונות השתמשתי בעיקר ב-litter pearls micro crystals, אבל הוא כבר לא מיובא לארץ לצערי. הצלחתי להזמין כמה חבילות מאמזון כשהיה מבצע משלוח חינם, אבל גם זה כבר הסתיים מזמן.

ניסיתי מחברות אחרות - long feng ו-sanicat, אבל החול שלהן לא סופח את הריחות כמו שצריך וארגז החול וסביבתו נשארים מסריחים.

אני יודע שיש גם את capsull air caps אבל הוא נורא יקר, בפרט מכיוון שאני משתמש בסביבות 1.5 ק״ג / 3.5 ל׳ ל-10 ימים.

לא מצאתי חול קריסטלי דק אחר - יש לכם הצעות והמלצות?

תודה!

Yukita

Active member
מנהל
נראה שלא כל כך

יודעים מה לענות לך. אולי מישהו כן יוכל לתת לך תשובה ויכתוב בהמשך.
&nbsp
אישית, אצלנו משתמשים בחול מתגבש ולא בחול קריסטלי. על סוגי מתגבשים יותר קל לי להמליץ מתוך היכרות עימם. אולי אחרים בפורום מכירים יותר חוחות קריסטליים.

אם הזמנה מאמזון לא עובדת לך, אולי שווה לכתוב ליצרן או לספק גדול בחו"ל ולשאול אם ניתן להשיג אחרת. מחיפוש קל בגוגל נראה שהמוצר שהזכרת, litter pearls, נמכר על ידי ultra pet בכתובת

4325 Old Mill Road Suite 2C
Anderson, SC 29621
Phone: (864) 261-3546

אפשר לטלפן או למלא טופס שאילתא בקישור
http://ultrapet.com/contact-us/

Yukita

Active member
מנהל
כמובן אפשר לפנות גם לספקים אחרים בהתאם לאותו רעיוו

תודה על התגובה. הזמנה מחו״ל היא בעייתית בגלל מחיר המשלוח

אולי לא תהיה ברירה אלא לעבור לחול היקר יותר, אבל גם הוא חווה בעיות אספקה בארץ כרגע... כנראה שזה לא סגנון מבוקש.

sharonei1

New member
מה היתרונות של חול כזה ?

מעניין שאלת על חול מיוחד שהרב לא משתמשים בו

יש כמה, לעומת חול קריסטלי גס ולעומת חול מתגבש

הראשון הוא שלגרגרים גדולים הרבה פעמים יש קצוות חדים, והגרגרים הקטנים הרבה יותר נעימים למגע.

חוץ מזה, הגרגרים הקטנים נדבקים לצואה הרבה יותר טוב מהגדולים, ומייבשים אותה יותר מהר (זה גם מונע התפתחות חיידקים וריחות). גם שתן נספג יותר מהר בקטנים.

יש עוד יתרון אבל הוא יותר ספציפי לי, והיא שיש לי ארגז חול catit smartsift, והוא ממש מוצלח עם חול לא מתגבש דק בגלל שיטת הניקוי שלו - צריך שגרגרי החול יעברו לתא דרך רשת די גסה, אבל גרגרים גדולים נוטים להתקע בה וכך קשה יותר לנקות. חול מתגבש הוא די סיוט עם הארגז הזה, כי הוא נדבק על הרשת וצריך לנקות אותה כל הזמן אחרת כל החול הנקי יישפך גם הוא לארגז התחתון. עם חול קריסטלי דק הארגז הזה מושלם - חמש שניות ניקוי בוקר וערב, החלפת שקית בארגז התחתון פעמיים בשבוע, ופעם בשבוע-שבועיים חמש דקות להחלפת כל החול וניקוי הפלסטיק - והחתולות מרוצות ואין ריח (אפילו בחדר לא מאוורר).

לולא הארגז הזה כנראה שהייתי ממשיך עם חול רגיל מתגבש, אבל רציתי להקל על עצמי בניקיון היומי.

למעלה