מחפש חומרים

yarongidi

New member
מחפש חומרים

שלום לכולם אני צריך לבנות דגם מעוגל שאין בו קווים ישרים רק עגולים אני מעוניין לדעת באלו חומרים אני יכול להשתמש שלא יהיה מסובך מדיי אלא קל ופשוט תודה לכל העונים

La la la 20

New member
תלוי בקונסטרוקציה...

אפשר להגיע לאוביקטים מעולים עם קרטון ביצוע אקדח דבק ואדי מים חמים בכל מקרה חובה! להגדיר את מטרת הדגם (טקסטורה עמידות וכו') עדית

xname

New member
נצל"ש: בלוג על פרסומות...

הקמתי בלוג שנותן ביקורות על פרסומות . הכל כתוב שם...שווה לבדוק...

jimibar

New member
יש הרבה חומרים שאפשר להשתמש...

באיזה גודל הדגם מה המשקל הרצוי ?? צריך לעמוד בעומסים ? ועוד .... בכל מקרה באם מדובר בדגם קטן יש מספר קרטונים שיכולים לעזור מעבר לקרטון ביצוע יש דופלקס ויש דחוס בעוביים שונים ..נירות כמו למשל נייר כרומו .. יש פוליסטירנים למינהם.. שקפים עבים ודקים גם PVC יכול להיות מועיל בתנאי שתקנה דבק מיוחד לו....וזה כרגע מה שעולה לי בראש ..יש עוד הרבה צריך לסנן ע"פי הקריטריונים המתאימים..בהצלחה.

oritag

New member
אני בניתי דגם מעוגל כך:

שלב ראשון: פיסלתי בעזרת סכין חיתוך את הדגם מהחומר שבו תוקעים פרחים (יש שני סוגים לחומר הזה, אחד ירוק - רך מידי ולא מתאים, השני - אפור, מתאים לעבודה מסוג זה). קניתי את החומר בחנות פרחים. שלב שני: ציפיתי את הדגם שיצרתי בחומר שנקרא car-kit חומר שאפשר לקנות ב'אייס' וכאלה... זה חומר שייעודו לסתום שריטות ברכב. הוא מורכב מחומר בסיס + חומר מקשיח, מערבבים את שניהם ומורחים על הדגם. אחרי שזה מתייבש, משייפים עד הרמה הרצוייה. (כדאי לעבוד באויר הפתוח, לחומר ריח חריף וחזק) שלב שלישי: צבעתי בצבעי אקריליק. מצורף הדגם שעיצבתי ובניתי. זה דילגית מיימיה. זה קל לביצוע, אולי קצת הרבה לשייף, אבל בהישג יד ולא יקר.

למעלה