מחפש חומר על האנטישמיות

אופיר @

New member
מחפש חומר על האנטישמיות

ובעיקר על הסיבות. אני רוצה להתעמק קצת בשאלה: למה כל כך שונאים אותנו בעולם,מה עשינו או מה לא עשינו. כל הכבוד על הפורום-המון הצלחה. אופיר-פורום פלאש

נראה לי...

בלי להעביר ביקורת על אף אחד ואני יודעת שזה אקטואלי והכל, אבל גלשנו קצת מקטע של היסטוריה לקטע של יהודים, שואה, ציונות, אנטישמיות וכדומה. היה פה אחד שניסה להתחיל דיון על היסטוריה קלאסית ובקושי נענה.

לא די להעלות נושא... צריך לומר משהו

אחרת, ברור שהנושא "יעלה אבק". בנושאים שציינת, אנשים מושקעים ריגשית, ולכן יש הרבה דיבור עליהם.

כמובן

לא רציתי חס וחלילה לפגוע באף אחד, אבל כשדיון על היסטוריה תופס פן פוליטי עכשווי זה מדכא אותי, כי זה גם ככה בכל מקום.

אופיר @

New member
לא ביקשתי להעלות תגובות אלא

רק מקור עיברי על הנושא באינטרנט. תודה. אופיר

או סליחה!

ואם לא ביקשת להעלות תגובות זה אומר שאסור לנו? אם אתה רוצה משהו מאשים לפחות קודם כל תגיד שלום. אנחנו לא פה בשביל לשרת אותך כמו שאתה לא פה בשביל לשרת אותנו. חומר על אנטישמיות באינטרנט? תעשה בעצמך את העבודה, תיכנס לגוגל, תכתוב אנטישמיות ותלחץ על חפש. בהצלחה

מאשים=מאנשים

ואני מצטערת אם נשמעתי כועסת, אבל עם כל הכבוד פורומים קיימים כדי שאנשים יכתבו מה שהם חושבים. אולי גם התגובה שלי לא הייתי קשורה להודעה שלך ישירות אלא סתם לרוח הדברים. אבל "לא ביקשתי ככה אלא ביקשתי ככה..." זה כבר מגעיל

אופיר @

New member
נעמי היקרה

כוונתי היחידה הייתה שאני רק מבקש אם אפשר למצוא חומר באינרנט כדי שאוכל לקרוא על הנושא ,זה הכל. אין לי חלילה שום בעיה עם התגובות ,נהפוכו,אבל רק רציתי לקרוא על הנושא יותר ומכיוון שזהו פורום היסטוריה,תיארתי לעצמי שבוודאי יידעו לנווט אותי למקום הנכון במקום לנסות את google ושו"ת. כפי הנראה הבנת לא נכון-לא ציפיתי להתנפלות על שאלה פשוטה. הייתי מציע לך לבדוק אם לא שכחת לקחת כדור בבוקר? תודה ויום טוב

כדור בבוקר?

זה אפילו לא מצחיק... איזה כדור לוקחים בבוקר? לא הייתה שום התנפלות עד שלא באת ואמרת לא ביקשתי את זה ככה ביקשתי ככה. ואני לא ביקשתי שבפורום הסטוריה ידברו רק על השואה והאנטישמיות אבל הנה זה קורה. וחבל מאוד שאין בפורום הזה מנהל או מנהלת ראויים לשמם, שיוכלו להגיד למה בדיוק מיועד הפורום, או לפחות יגיבו כשפונים אליהם.

לוו

New member
הנה אתר עם הרבה חומר על אנטישמיות

http://www.daat.ac.il/daat/history/antishemiyut.htm

למעלה