מחפש חנות קומיקס בת"א

MegaGuy

New member
מחפש חנות קומיקס בת"א

שלום, באחד מימי סוכות אני, חבר שלי ועוד ידידה שלי הולכים לטייל קצת בת"א. חבר שלי מחפש חנות קומיקס. החוברות שהוא מחפש הם של הסדרות סטארוורס, סופרמן וספיידרמן (רצוי בעברית אם יש, אבל לא חובה). אם אפשר אז חנות זולה ואמינה, ואפשרי גם (ואפילו רצוי) שתמכור גם גליונות משומשים. האזורים בהם נסתובב הם אלנבי, שנקין ואבן גבירול, כך שאם אפשר, אז שהחנות תיהיה באיזור הזה. תודה :)

MegaGuy

New member
אמממ...

אחרי חיפוש קצר שהעלה התרגשות רבה מפתיחת חנות הקומיקס הראשונה בישראל, אני הנחתי שלא פתחו מאז עד כדי כך הרבה חנויות :) ולכן אני משנה את הבקשה מחנות קומיקס, לחנות שמוכרת, בין השאר, קומיקס תודה :)

יש בתחנה המרכזית החדשה חנות קטנה

בקומת מפלס הרחוב, מאחת הכניסות של רחוב לוינסקי עצמו (לא הזו שפונה לתחילת נווה שאנן). החנות לא גדולה במיוחד, אבל אולי שם תמצא משהו. זה נמצא ממש כמה צעדים מהכניסה, אני מניח שתסדר.

ailag

New member
אפשר גם

להזמין מספקיות הקומיקס שבקישורים של הפורום.

קומיקאזה היא האפשרות הכי טובה.

יש מקומות בהם מוכרים "גם קומיקס" אבל המבחר יהיה בדרך כלל מבולבל ולא עקבי. בקשר לקומיקס "משומש", בדרך כלל הוא לא יעלה פחות אלא לפעמים אפילו יותר תלוי בנושא החוברת ובמצב שלה. מה שניתן להשיג בפרוטות בדרך כלל זה זבל (למרות שכמו בכל דבר, מי שמפשפש בערמות זבל מדי פעם מוצא אוצר).

ykonijn

New member
קומיקאזה

אני מצטרף (כמה מפתיע...) לתשובתו של מיכאל. קומיקאזה היא באמת חנות הקומיקס הרצינית היחידה בארץ. היא אמנם נמצאת ברמת אביב (רח' ברודצקי 15), אבל אם אתה מחפש מגוון - זה המקום.

למעלה