מחפש טוטוריאלס טוב בנושא מים זורמים

zeevpe

New member
מחפש טוטוריאלס טוב בנושא מים זורמים

חיפשתי בלינקים של הפורום ורובם מתעסקים במודלים טקסטורות ותאורה. אני צריך להכין נוזל שנמזג לתוך כוס. האם מישהו יכול לכוון אותי? תודה מראש!

New member
בעיה !

נדמה לי שיש פלג ין בנושא על כל מקרה ,כל דרך אחרת שתנסה לא תיתן לך את התוצאה שתרצה די בעיתי הסיפור

ejay

New member
לא ציינת באיזו תוכנה מדובר, אבל

זה בעייתי באותה מידה בכל התוכנות.. לסימולציה פשוטה, משתמשים בד´כ במערכות חלקיקים (particles ) במוד של metaballs (קיים כמעט בכל התוכנות), ומניפולציה שלהם ע´י כוחות ודפלקטורים . התוצאה בד´כ רחוקה מלהיות אמינה. הפתרון האמין היחיד הוא שימוש בפלאג-אין ייעודי, במקרה הזה זו תוכנה בשם realflow שמאפשרת לייבא סצינות ממקס או תוכנות אחרות, ולבצע על גביהן את הסימולציה. זאת תוכנה מורכבת למדי והסימולציות איטיות במצבים מורכבים, אבל אין תחרות לתוצאה.

zeevpe

New member
תודה לejey

תודה על התשובה המקצועית והמפורטת. כיף להשתתף בפורום כזה עם אנשים כמוך. אני משתמש ב-3Dmax אני בשלבי לימוד של התכנה. אני סטודנט בחשיפה של האוניברסיטה הפתוחה. ומזיגת נוזל לכוס זה תרגיל שאני צריך לעשות. realflow באמת מדהימה, נכנסתי והסתכלתי על הדוגמאות ממש פיצוץ. אני אנסה בכל זאת לייצר משהו עם מקס. מה שהורג אותי זה איטיות הרינדור ונפילת המחשב כשאני נסחף.

למעלה