מחפש טיולים לסופ"ש הקרוב

amitstr

New member
מחפש טיולים לסופ"ש הקרוב

שלום, אנחנו שלושה חבר'ה שמחפשים המלצות על שני טיולים נפרדים (אחד לשישי ואחד לשבת) די קרובים אחד לשני לסופ"ש הקרוב. האזור שאנחנו מעוניינים לטייל בו הוא אזור הצפון בעיקר .... יש לציין כי יש בידינו את הספר "טיולי אופניים" של "מפה" אבל היינו רוצים לשמוע רשמים מאנשים שביצעו כבר טיולים ממנו. ממתינים לתגובותיכם... בתודה מראש.

Eyal Hershtik

New member
יעזור לנו קצת יותר אם תפרט

מהו הצפון בשבילך ? או יותר נכון באיזה אזור בצפון אתה מעוניין במסלולים : כרמל , גליל מערבי ,מזרחי וכו' אייל

amitstr

New member
אז הצפון בשבילי הוא ....

בוא נגיד שאני לא רוצה לרכב בגבול ישראל לבנון אבל פחות או יותר יש לי אוטו וכל מקום הוא אופצייה כמובן שיש לקחת בחשבון את הפרטים הבאים : 1. אנחנו מאזור המרכז / השפלה ....לוד / כפר סבא / מודיעין 2. נקודת יציאה מנתב"ג 3. רוצים לעשות מסלול מכובד ביום שישי (יום היציאה לטיול) לסיים אותו והגיע באותו יום לנקודת היציאה או לפחות קרוב אליה של הטיול של היום למחרת ושם להתמקם לסעודת ערב + לינה 4. לקום ביום שבת להכין ארוחת בוקר קלילה ולצאת למסלול השני ולסיים אותו אותו מקסימום בשעות הצוהריים המאוחרות (2 -3 אחרי צוהריים) כדי להגיע בזמן חזרה הבייתה. מקווה שעזרתי ..

bing123

New member
ממליץ לכם לא לנסוע לצפון הרחוק

תגיעו לאזור חיפה ויש לכם אין סוף מסלולים מעולים ביערות הכרמל תלוי ברמת הרכיבה שלכם כמובן אבל יש כמובן בכל הסוגים וכל המינים תרצו המלצה שלי מוחרקה אזור בית אורן וכמובן יש עוד

amitstr

New member
מוכן להוסיף עוד ?

אשמח גם אם תיתן פירוט קטנטן על כל מסלול מקווה שלא הגזמתי בבקשתי

aFish

New member
חפש כאן בפורום לפי מילות מפתח

על המסלולים הבאים: 1. נחל אלון - הר שוקף עם הסינגלים שעולים מבית אורן לשוצריה הקטנה (יש גם ואריאציה יותר ארוכה של המסלול הנ"ל שחוסכת את קטע הכביש - הכניס את זה איזה בחור נחמד לא מזמן). בכל מקרה ממליץ לעשות את הסינגלים של נחל אלון והר שוקף ולקנח ברחצה בעין אלון אם כבר באיזור הזה. 2. יש לך את מרכז מיר"ב המפורסם שאמנם צריך להכיר אותו כנראה אבל גם לא מזמן היה פה תיאור בסיסי למתחילים של שבילים שם. 3. איזור הר חורשן - יש מסלול בספר של אלי סט כל אלו אינם בצפון הרחוק ויחד עם זאת מבטיחים הנאה מרובה.

Eyal Hershtik

New member
טוב אז ככה....

לגבי הספר : אז לפי דעתי הוא מעולה ,יצא לי כבר לעשות כמה מהמסלולים שבו ופשוט הכל עבר בכיף ,הוא די מפרט בנקודות קריטיות ומאד נוח לשימוש אך בכל זאת הייתי ממליץ לכם להצטייד במפה . בקשר למסלולים : אני הייתי דווקא ממליץ לכם בגלל שזה טיול ליומיים דווקא להרחיק עד לאזור הגליל העליון לעשות ביום הראשון משהו קליל וביום השני על הבוקר מסלול יותר ארוך. אני אישית הייתי בטיול דומה ליומיים לפני כחודש ואנחנו החלטנו לעשות ביום הראשון את נחל כזיב ,ישנו באזור איילת השחר ולמחרת עשינו את מסלול הדישון - שני מסלולים שמשלבים מים והיה מעולה!!! אייל

למעלה