מחפש טיול רומנטי לעשות בשעות הערב

lklk2

New member
מחפש טיול רומנטי לעשות בשעות הערב

כמו בפארק הירקון משהו לא קשה מידי לי ולבת זוגתי יש לך המלצות? באזור המרכז אם אפשר

tal bs

New member
אין כמו יפו בלילות ../images/Emo39.gif

מסלול עירוני משהו אבל גם רומנטי משהו משהו יציאה מהספורטק בפארק הירקון לכיוון רידינג עוברים שני גשרי עץ ופונים ימינה לכיוון הנמל הישן ומתחברים לטיילת הרברט סמואל נוסעים דרומה, בקצה הטיילת פונים ימינה למגרש חניה שממנו ניתן להתחבר לטיילת של צארלס קלור, דרומה לאורך הים (פה כבר הרומנטיקה בשיא) עד קצה הטיילת, ימינה לנמל של יפו ....ומפה אפשר לשוטט גם קצת בסמטאותיה (ניתן לרכוב על המדרכות הן רחבות ודי פנויות) תהנו

Eyal Hershtik

New member
נחל אלכסנדר לכוון הים ...

אתה יכול למצוא את המסלול כאן למעלה תחת קטגוריית מאמרים . ואם תרצה לראות תמונות אז יש גם כתבה באתר הרים. אייל

RONBIKE

New member
דרך הפסלים ביער צורעה עד למרפסת

המיצפה של יער צורעה אין מיצפה לדעתי יותר רומנטי מזה.במיוחד בשעות אחה"צ. אפשרות שניה: שמורת חוף השרון לשבת על אחת הגבעות הצופות על הדייגים למטה בחוף , + שחפי ים שמרחפות מעל הים. רצויי להגיע רגע לפני הזריחה כי הדייגים נמצאים רק כחצי שעה בערך עד אחרי הזריחה כי אז הדגים הטורפים שהם פעילי לילה יורדים לקרקעית לשינה. ואת הדייגים מעניינים בד"כ הדגים פעילי הלילה ולא פעילי היום.

אכן, מסלול רומנטי מומלץ ביותר ../images/Emo23.gif

והנה תמונה להוכחה...

yuv R

New member
חבר שלי התחתן שם, בדיוק מאחוריכם

ואפילו... אחרי שמונה טקילות, ארבע כוסות סאות'רן וקצת מים (נו, זה לפחות היה שקוף כמו מים), זה נראה לי די רומנטי.

למעלה