מחפש טיסות זולות לסין

izzy g

New member
מחפש טיסות זולות לסין

שלום. אני מעוניין לצאת לסין בחודש אוגוסט. אשמח לשמוע המלצות (אם יש) על טיסות של חברות זולות (נכון להיום טיסה סדירה ישירה של אל על = 880 דולר). אם מישהו יכול להמליץ לי על אופציות זולות אחרות (כמו לטוס לבנגקוק ושם לחפש טיסה לסין או משהו בסגנון) אשמח לשמוע.

קלוזו

New member
אוזבקיסטאן איירוויס - 620$ לביג'ינג

אחלה טיסה מלבד הקטע של ההמתנה בקסרקטין הצבאי שטשקנט שניקרא בטעות על ידי האוזבקים טרמינל
אבל בסה"כ זה לא כל כך נורא - פוגשים אנשים מעניינים מכל העולם רק חשוב להצטייד מראש בפחית שתיה ואיזה סנדביץ' או שניים ולחשוב שבכסף שתחסוך תוכל לבלות בסין נהדר.

izzy g

New member
סבבה תודה. עוד כמה שאלות--->>

אני חושב שמצאתי את זה גם באינטרנט, הטיסה מהארץ לטשקנט היא עם ארקיע? אם כן אז זה מה שאני ראיתי. בכמה זמן המתנה מדובר? אתה יודע אולי לכמה זמן הכרטיס הזה בתוקף? הטיסה שאני ראיתי דרך טשקנט היתה ב740 דולר. איך הטיסה והמטוסים? סבירים או שמדובר בשאריות של חיל האוויר האוזבקי?

קלוזו

New member
פרטים נוספים

הטיסה מת"א לטשקנט בבואינג 767 מרווח ביחס לאלו של אל על. מטשקנט לבנקוק הטיסה באיירבאס 310 אני חושב . המתנה בטשקנט בערך 4 שעות - רצוי להביא ספר טוב דיסקמן אוכל ושתיה
תוקף הכרטיס עד כמה שאני יודע הוא שלושה חודשים אבל מנסיונם של אחרים הבנתי שאין בעיה להאריך את תוקפו. פרטים נוספים נסה באתר של הסוכן בארץ http://www.rpa-port.co.il/flash/index1.asp

קלוזו

New member
ועוד משהוא.....

על פי האתר של הסוכן בארץ כרטיס לבנקוק פתוח לשנה 720$ ל4 חודשים 625$ באל על 850$ .... אפשר לחיות טוב בתאילנד מההפרש

למעלה