מחפש טיפים להכנת אקלרים
היי,
זו הפעם השנייה שאכין אקלרים, בפעם הקודמת הם יצאו "שזופים" מדי. והבעיה היותר מטרידה שהם תפחו יפה בתנור, לא פתחתי את התנור לאורך כל האפיה ולבסוף פתחתי במקצת והם "נפלו" לא שמרו על צורתם הנפוחה.
ייתכן שאפיתי אותם בחום גבוה מדי, יכל להיות שטעיתי במדף ושמתי אותם גבוה מדי.
הבצק הרבוך לפני האפיה יצא "לפי הספר" -נפל מוו הגיטרה בצורת משולש .
מצאתי מתכון של לורה וויטלי (אצרף לינק ).
היא לא השתמשה בחלב כלל והם יצאו בדיוק בצבע שאני מחפש.
הם תפחו ושמרו על צורתם
חבל שהיא לא שמה יותר דגש על אופן האפייה כי לדעתי הצנועה, הם יצאו מושלמים .
תודה
היי,
זו הפעם השנייה שאכין אקלרים, בפעם הקודמת הם יצאו "שזופים" מדי. והבעיה היותר מטרידה שהם תפחו יפה בתנור, לא פתחתי את התנור לאורך כל האפיה ולבסוף פתחתי במקצת והם "נפלו" לא שמרו על צורתם הנפוחה.
ייתכן שאפיתי אותם בחום גבוה מדי, יכל להיות שטעיתי במדף ושמתי אותם גבוה מדי.
הבצק הרבוך לפני האפיה יצא "לפי הספר" -נפל מוו הגיטרה בצורת משולש .
מצאתי מתכון של לורה וויטלי (אצרף לינק ).
היא לא השתמשה בחלב כלל והם יצאו בדיוק בצבע שאני מחפש.
הם תפחו ושמרו על צורתם
חבל שהיא לא שמה יותר דגש על אופן האפייה כי לדעתי הצנועה, הם יצאו מושלמים .
תודה