מחפש טיפים להר מירון

bing123

New member
מחפש טיפים להר מירון

עךיות טובות מים באזור יעני לרחצה ירידות מעולות-שטח סינגלים אם יש תודה רבה לכל המגיבים דרך אגב מחר אני ארכב שם אז אם מישהו רוצה להצטרף בבקשה תשלחו מסר

יורם חן

New member
קבל ../images/Emo26.gif

רכבנו שם ממש לאחרונה, יופי של ירידה בסינגל מהמירון ועד לכזיב . קבל תיאור למסלול , ממירון לכזיב, שכתב אילן שחם. מפות רלוונטיות בלוח הגלריות (2 מפות). התרעננות ורחצה בעין חותם ועין טמיר. מומלץ מגינים בגלל הסבך בנחל נריה.

תוספת למסלול של יורם

קיימת אפשרות לעשות את המסלול מעגלי. יוצאים מבית ג'אן על שביל עפר יפה מאוד שעובר דרך עין הזקן. ומשם עד לחניון הר מירון. משם אפשר להמשיך כפי שמתואר בקובץ הקודם לאחר שיורדים את נחל נריה אפשר לחזור לבית ג'אן בדרך סלולה. לצערי מפת גליל עליון כרגע לא אצלי אז התיאור לא מלא אך הוא נראה לי מספק.

bing123

New member
נועם כנס

אני רוצה להשאיר את הרכב למעלה לטפס להר בשטח טוב ורכיב את הירידה אני מעדיף בסינגלים או איזו דרך טובה בשביל לתת בראש בקובץ שיורם צירף היה מתואר איזה אזור של 15 קילומטר של סינגלים אז גם את זה אני אשמח לשלב ובסוף להגיע לאוטו בחזרה יש רעיונות?

מיררון

הקטע מבית ג'אן למירון שהמצלתי עליו ויורם פירט הוא ממש טוב, שביל רכב שעובר בנוף יפה. את העלייה תעשה לפי מה שיורם ממליץ, נראה לי יותר טוב מהקטע שאני רכבתי בפעם הקודמת. אגב לפי רשות שמורות הטבע אסור לרדת באופניים את הסינגל שמתחיל בשביל פסגה והפקח שם מאוד לא נחמד אז שים לב.

יורם חן

New member
פירוט לתוספת של נועם

העליה מבית ג'אן בציר העובר דרך עין הזקן, יוצאת מחלקו הדרומי של הכפר, מזרחה בדרך המסומנת בסימון שבילים בכחול וההמשך בירוק. בחזרה, אם תרצה לחבור לדרך החוזרת לבית ג'אן (השחור שמגיע מחורפיש דרומה) תצטרך לחזור את קטע הסינגל- סימון ירוק, מעין חותם בנחל כזיב עליון עד למפגש השבילים (מגמת עליה - לא כ"כ קל, למיטב זיכרוני, אני ירדתי אותו ).

למעלה