מחפש טלפון סמסונוג (רצוי משומש) שדומה ל Note10+ מבחינת ביצועים. מה יכול להתאים?

Haim_Gds

Member
ה Note10+ שלי הפסיק לעבוד עקב בעיה במסך, נתתי אותו לתיקון וכרגע עם הטלפון גיבוי הישן (שיאומי M3 ענתיקה) שהסוללה שלו מחזיקה כ 4 שעות.... אני לא בטוח כמה זמן ה Note10+ ימשיך לעבוד והייתי רוצה כבר עכשיו להפוך אותו לטלפון גיבוי ולקנות אחר במקומו.
הייתי שמח לדעת באופן כללי איזו מהמשפחות/דגמים של סמסונוג מהשנתיים האחרונות תואם ל Note10+ מבחינת ביצועים וגודל מסך.
-אני נעול על סמסונוג בגלל יכולת הסינכרון שלהם בין טלפונים, הייתי רוצה כל סופ"ש לסנכרן את הפעיל לגיבוי כדי שאוכל להשתמש בו במיידי. (ויכולת הקלטת שיחות)
-אני לא זקוק לעט, אני צריך טלפון עם ביצועים ומסך שדומים ל Note10+. כמובן אשמח לשיפורים (אי-סים יכול להיות מוצלח...) אבל אני מוגבל לבערך אלפייה לטלפון משומש.
-לפי היסטוריית הריסת הטלפונים שלי סביר שישרוד כשנתיים אז לא ממש משנה לי דגם מיושן.

לוייםLEVIM

Well-known member
מתצוגה.
נבדק ע"י מעבדה.
עם אחריות חצי שנה.
אמור לקבל אנדרואיד 15 עדכון אחרון וסופי.
נשאר עוד שנתיים עדכוני אבטחה.
סמסונג +S21.
256/8.
ESIM.
מסך 6.7.
NFC.
מפרט של מכשיר דגל.
מחיר 1270 שקל + צריבת הקלטת שיחות אוטומטית בחייגן של סמסונג.

כרגע במלאי בסניף ברמת גן.

נערך לאחרונה ב:

Haim_Gds

Member
תודה רבה.
אני מניח כי הטלפון לא ישרוד אצלי יותר משנתיים כך שה S יוכל להתאים. אם אפשר, כמה דברים שלא הבנתי...
"סמארטפון מתצוגה הינו סמארטפון אשר נעשה בו שימוש קודם אך הוא עבר חידוש ע”י היצרן או היבואן.
כולל בדיקה מקיפה של כלל רכיבי החומרה של הסמארטפון (QC)."? חשבתי כי טלפון מתצוגה משמעו טלפון מתצוגה... לא מכשיר משומש.
צריבת הקלטת שיחות אוטומטית בחייגן של סמסונג.
מה הכוונה? אני עובד עם ה True Caller, האם חובה לעבור לחייגן של סמסונג כדי לקבל חכולת להקליט?
בגדול, מה ההבדל בין סדרת ה S (סדרת פרמיום) לסדרת ה A?
ישנו טלפון סמסונג מומלץ שכולל חיישן טביעת אצעבע נורמלי ולא את הזבל הקיים היום בו הזיהוי מתבצע על המסך?
ד"א, המוכרים ביד 2 הזויים או שאני מפספס משהו, רוב המחירים שם הם יותר מטלפון חדש...

לוייםLEVIM

Well-known member
תודה רבה.
אני מניח כי הטלפון לא ישרוד אצלי יותר משנתיים כך שה S יוכל להתאים. אם אפשר, כמה דברים שלא הבנתי...
"סמארטפון מתצוגה הינו סמארטפון אשר נעשה בו שימוש קודם אך הוא עבר חידוש ע”י היצרן או היבואן.
כולל בדיקה מקיפה של כלל רכיבי החומרה של הסמארטפון (QC)."? חשבתי כי טלפון מתצוגה משמעו טלפון מתצוגה... לא מכשיר משומש.

מה הכוונה? אני עובד עם ה True Caller, האם חובה לעבור לחייגן של סמסונג כדי לקבל חכולת להקליט?
בגדול, מה ההבדל בין סדרת ה S (סדרת פרמיום) לסדרת ה A?
ישנו טלפון סמסונג מומלץ שכולל חיישן טביעת אצעבע נורמלי ולא את הזבל הקיים היום בו הזיהוי מתבצע על המסך?
ד"א, המוכרים ביד 2 הזויים או שאני מפספס משהו, רוב המחירים שם הם יותר מטלפון חדש...
מדובר בטלפון שלא נעשה בו שום שימוש אחר למעט תצוגה.
בכל אופן הטלפון לא משנת 2025, הטלפון הושק בינואר 2021 ויש בלאי וחמצון חומרים טבעיים.
הם חייבים לוודאות במעבדה לפני מכירה שהטלפון תקין ורענן (מסך פלאט-כבלים לוח-אם טעינה) ושגם הסוללה תקינה.
לאחר שהמעבדה מאשרת שהטלפון תקין, הוא מוצא למכירה ומקבלים חצי שנה אחריות.

בכל אופן בכדי להשתמש באפליקציות הקלטה חיצוניות, חייבים שבחייגן של סמסונג יהיה מוטמע הקלטת שיחות אוטומטית.

ההבדל בין סדרה S וA:
סדרה A עם מצלמות בסיסיות וטובות בעלי פחות MP ועיבוד תמונה בסיסי יותר, אין טעינה אלחוטית, תומך IP67, הרזולוציה רגילה +FHD, חיישן טביעת האצבעות אופטי, בסיס הטלפון מפלסטיק, טלפון מיד ריינג' קלאסי.

בסדרה S יש מצלמות איכותיות יותר עם מייצבים EIS OIS זום אופטי X3 מצלמת פריסקופ, מסך בטכנולוגיה איכותית יותר, חיישן טביעת אצבעות אולטרסוני איכותי יותר, USB-C 3.2, תומך בסמסונג DEX, תומך בUWB, טעינה אלחוטית, הרמקולים באיכות טובה יותר, תומך IP68, הטלפון עשוי ממתכת, טלפון דגל קלאסי.

ראה בעצמך מה ההבדלים בין A56 לבין +S25 הטלפונים הכי חדשים של סמסונג לשנת 2025.
A56.
מחיר 1700 שקל דגם 256/8.
+S25.
מחיר 3500 שקל דגם 256/12.

זה ידוע מזמן שהמוכרים ביד 2 עובדים בשיטת מצליח.
אני לא ארכוש אף פעם טלפון משומש מאתרי מכירות.
רק מחברים ומשפחה קרובה.

נערך לאחרונה ב:

Haim_Gds

Member
תודה רבה, זו הרבה אינפורמציה שלא חשבתי עליה.
בסדרה S יש מצלמות איכותיות יותר עם מייצבים EIS OIS זום אופטי X3 מצלמת פריסקופ, מסך בטכנולוגיה איכותית יותר, חיישן טביעת אצבעות אולטרסוני איכותי יותר, USB-C 3.2, תומך בסמסונג DEX, תומך בUWB, טעינה אלחוטית, הרמקולים באיכות טובה יותר, תומך IP68, הטלפון עשוי ממתכת, טלפון דגל קלאסי.
זה ברובו Overkill מבחינתי. אני משתמש מעט מאוד במצלמה, סמסונג DEX זו קללה מבחינתי (עובד עם MyPhoneExplorer שהוא הרבה יותר נוח), לא השתמשתי בטעינה אלחוטית, לא זקוק ל-UWB, שומע בדרך כלל באוזניות (Sony MX5).
זה ידוע מזמן שהמוכרים ביד 2 עובדים בשיטת מצליח.
לא נפוץ כל כך, עד היום קניתי משם טלפונים ואלו שהיו יקרים יותר מכחדשים נמצאים שם הרבה זמן...
נראה לי שבסופו של דבר באמת אלך על ה A55, הוא מהווה תמורה טובה לכסף.

לוייםLEVIM

Well-known member
טלפון לטווח ארוך.
סמסונג A55 5G.
128/8.
תומך ESIM.
ננו סים + הרחבת זיכרון באמצעות סלוט לMSD.
מעבד חזק מאוד אקסינוס 1480 5G.
מסך 6.6 +S.AMOLED FHD.
הגנת מסך +GG.VICTUS.
ריענון מסך 120 הרץ.
תצוגה תמידית על המסך של שעון ותאריך AOD.
מצלמה ראשית 50MP עם מייצב תמונה אופטי OIS.
צילום וידאו 4K 30FPS עם מייצב תמונה דיגיטלי EIS.
מצלמה UW 12MP.
סלפי 32MP.
וידאו 4K 30FPS עם מייצב תמונה דיגיטלי EIS.
NFC.
BT.5.3.
WIFI 6.
שני רמקולים סטריאו.
אנדרואיד 14 יקבל קדימה 15 16 17 18
ממשק ONE UI 6.1 יקבל 5 שנים קדימה עדכוני אבטחה וממשק.
הקלטת שיחות אוטומטית בחייגן של סמסונג.
חיישן טביעת אצבעות תחת המסך.
עמידות נגד מים ואבק בתקן IP67.
סוללה 5000.

מחיר 1250 שקל.
במלאי ברוב הסניפים.

אם שואלים אותי. כשיש לי שני אופציות של רכישה. אחד מתצוגה עם חומרה של 3 שנים אחורה ואחד חדש.
אני לא מזלזל רגע אחד ב+S21 שהוא בכלל מכשיר דגל. לבין הA55 שהינו מכשיר ביניים.
בכל אופן הA55 טלפון חדש לגמרי עם טכנולוגיה של שנת 2024.
ה+S21 מתצוגה עם טכנולוגיה של שנת 2021.
אני מניח שהפער של 3 שנים ביניהם עובד לטובת הA55. בתקופה הזאת נסגר הפער הטכנולוגי ביניהם.
מבחינת המעבד. מבחינת איכות מערך הצילום. ESIM. חיישן טביעת אצבעות אופטי אבל עובד פיקס.
אני ממליץ לרכוש את הA55 החדש.
אין תחליף לטלפון חדש.
הכל בגלל שהמחיר שלהם כמעט זהה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה