מחפש טריינר - משיקולי זמן ולאו דווקא מזג אוויר

yaniv586

New member
מחפש טריינר - משיקולי זמן ולאו דווקא מזג אוויר

שלום.
אני מחפש טריינר ויש לי כמה דברים לא ברורים - הסתכלתי על שרשורים קודמים בעניין זה.
לא הבנתי מה בדיוק ההבדל בין טריינר מגנטי להידראולי? ההידראולי מתנגד ע"פ הכוח שמפעיל הרוכב?
אפשר לקבוע שאחד מהם שקט יותר מהשני?
אני מחפש טריינר שקט ככל הניתן, עם אפשרות שליטה (כלשהי) בהתנגדות.
אני מעוניין בטריינר של חברת tacx או cycleops. יש המלצות?
תודה לעונים,
יניב.

yaniv586

New member
שתי שאלות לגבי הטריינר הזה

1. אין מיסים נוספים על אביזרי אופניים?
2. לטריינר הזה אפשר לחבר תוכנת מחשב רלוונטית למסלולים ואימונים?
שוב תודה לך על ההתייחסות.

yaniv586

New member
תוספת חשובה

בדקתי קניית המוצר דרך ארה"ב עם אחד אתרי הקניות הישראלים שעוזר לרכוש דרך אתרים אינטרנטיים.
המוצר (משום מה) משויך ל"כלי בית" - זו טעות או האם יכול להיות שבאמת זה כך?

ariasdo

New member
המחיר זה כ50% מישראל אבל תקבל אותו באביב כשר לפסח כלומר ...

המתנה מורטת עצבים , בסוף זה משתלם גם אני קניתי את הטריינר הזה תודות ליורם שמצא אתר עם מבצעים ומחירי סייל .
בשאר האתרים המקובלים המחיר הרבה יותר יקר .

הטריינר נמצא בשימוש אצל הבן שלי לי יש בניתים טריינר ישן שמספק אותי .
Tacx FLOW זה טריינר שעובד על אלקטרו מגנט זה כמו טרינר מגנטי רק צריך חשמל .
הטריינר מגיע עם צג קטן שמחובר לכידון והחלק החשוב בצג ניתן לראות הספק וואטים .

אני לא מרגיש לצרכים שלי הבדל בינו לבין הטריינר מינורה הישן שלי ולערכתי ברמת המחירים הזו כולם פחות או יותר אותו דבר .

בטריינר הידראולי לא השתמשתי לכן אני לא יודע מה עושה יותר רעש , אבל לדעתי הטריינרים המגנטים או אלקטרו מגנטים הם הסטנדרט המקובל בשוק .

לגבי טריינר עם מציאות מדומה חיבור למסלולים זה אחלה אבל יותר יקר במכון התאמנתי על טריינר עלית חזק עם מצאות מדומה . לחורף הבא הקנה כזה או שווה ערך .

אני כבר חודשים וחצי מתאמן רצוף על טריינר מעל 60 שעות ( 50 דקות בוקר וערב כחלק משגרת 4 פעמים בשבוע )
זה אולי טוב לאימון אבל אין בזה הנאה , עדיף לרכב בחוץ אני אישית בחורף הזה מפחד להתקרר ,( לפני שנה אכלתי אותה בדלקת ראות ) ורוכב בחוץ רק בתנאים אידאלים .

נקודה נוספת ביד 2 מוכרים יותר יקר מהחניות אם אין לך סבלנות להמתנה בקנייה בחו"ל עדיף לקנות טרינר זול ופשוט בארץ עם אחריות ותשלומים יש גם מבצעים תבדוק .

בהצלחה

אריה סדובניק

yaniv586

New member
אם אי אפשר לצאת

לרכוב בשעות היום אז הפיתרון הוא לרכוב בשעות החשיכה בבית.
אני לא מעוניין לרכוב בשוליים בשעות החשיכה גם ככה אין מודעות מי יודע מה על השוליים.

ItsikH

Member
יש אפשרויות להתאמן גם בשעות הערב באתרים מתאימים
למרות שתענוג גדול להקיף במתחם מוגבל זה לא - עדיין עדיף על טריינר

למעלה