מחפש טרריום זכוכית...

salingre

New member
מחפש טרריום זכוכית...

מוכן להשקיע 300 שקל צריך שיתאים לבואה 2.5 מטר

salingre

New member
יונתן לך יש טרריום לבואה 2.5 מטר...

ב300 שקלים? או שאתה מכיר מישהוא?

לא, אני לא מכיר מישהו שמוכר במחיר

כזה. זה קצת מעט מדי בשביל טרריום שצריך להיות לפחות! באורך ש150 ס"מ רוחב 60ס"מ וגובה 50 ס"מ. את השירשור שהיה מתחת להודעה הזאת מחקתי. זה היה שירשור מיותר לא ענייני ומתאים למקומות אחרים, לא לפורום הזה. אם אני רואה עוד שירשורים כאלו לא רק שהם ימחקו גם המשתתפים יחסמו.

o r i 6 6 6

New member
טרריום

אורי..קשה לי להאמין שתמצא טרריום במחיר הזה וגם אם תמצא(סיכוי קלוש) הוא בטוח לא יהיה אקזוטיקה אני ממליץ לך לקנות בואה יותר צעירה, לגדל אותה בטרריום קטן יותר ולחסוך כסף(הרבה כסף) לטרריום גדול יותר.

obb

New member
אני קונה טרריום..

לבואה שלי,130 על 60 על 60 כולל חשמל ומנורות (גם תאורה וגם חום,אם מגן כדי למנוע כוויות) אם מנעול מסור זכוכיות (אקזוטיקה שהכל עץ סנדוויץ והפרונט הזזה של זכוכיות) ב 750-700 שקל.. תיצור איתי קשר בפרטי אם אתה מעוניין.

salingre

New member
איך...

יוצרים קשר בפרטי אני חדש בפורומימם .... פדיחות....

gaichuk

New member
על מנת ליצור קשר במסר פרטי

מקם את הסמן על שם המשתמש שאליו אתה מעוניין לשלוח מסר ולחץ פעם אחת. כאשר אתה נכנס לכרטיס האישי,תראה בצד ימין את האפשרות של "שלח מסר". לחץ פעם אחת ויפתח לך חלון בו ניתן לכתוב את המסר. בסיום כתיבת המסר לחץ על "שלח". בכדי לקבל מסר, תראה מתחת לתיבת החיפוש של הפורום את השם משתמש שלך ואם יש לך הודעות חדשות.לחץ על שם המשתמש שלך ואח"כ את הסיסמא. ברשימת ההודעות שלך תלחץ על הנושא (ולא על שם המשתמש-שיביא אותך לכרטיס אישי). אם אתה מעוניין להגיב למסר,לחץ על "תגובה",רשום את תגובתך ו"שלח". בהצלחה. שלחתי לך מסר אישי. נסה להגיב...

salingre

New member
הבואה...

יותר קטנה אבל אין לי כח לTON3R או משהוא כזה הזה

קודם כל תן לה להתרגל לטרריום החדש

אחרי שהיא בטרריום כשבוע בלי שהוציאו אותה תסתכל על העיניים שלה ותראה שהן לא עכורות דבר המעיד על תהליך השלת העור. אם העיניים נראות נורמאליות אז תקח עכבר, תהרוג אותו או תפשיר בהתאם למצב הקודם שלו ותניח אותו בלילה בתוך הטרריום קרוב למקום שבו הבואה נחה. בבוקר תסתכל ותראה אם היא אכלה אותו או לא. רוב הסיכויים שהיא תאכל אותו אבל אם היא מסרבת אז תוציא אותו וזרוק אותו לפח. יום או יומיים אחר כך תן לה עכבר שהומם על ידי מכה ועדיין מפרפר הרבה נחשים יקפצו על עכבר כזה בגלל התנועה שלו. אחרי שהיא תאכל עכבר המום נסה לתת לה עכבר שהומת ושאתה מזיז לידה בעזרת מלקחיים ארוכות. אם גם ככה היא לא תאכל אתה מוזמן לדווח וננסה לחשוב על רעיונות נוספים. בהצלחה

salingre

New member
כמו שאתה רואה

בתמונה היצלחתי להאכיל אותה עם עכבר מת פשוט תפסתי לו את הסנב והיזזתי אותו ליד הבואה והיא זינקה עליו תודה רבה על הרעיונות בכל מקרה

T0M3R

New member
תן קצת פרטים אחי

מה הגודל? מאיפה? בכמה ? בת כמה?

salingre

New member
פרטים

למעלה