מחפש יזם
קיבלתי בירושה את הדירה של הורי.
הדירה נמצאת בשכונה יוקרתית בירושלים. זאת דירה בקומה ראשונה מתוך 2 קומות, במבנה ערבי ישן מאוד. הדירה יושבת על מגרש גדול. זאת דירה מחולקת שכוללת 3 דירות פנימיות + 2 מחסנים + חצר רחבה מאוד. יחד עם הדירה יש 60% היתריי בניה.
כרגע הדירות הפנימיות מושכרות.
יש פוטנציאל להרוס הכל ולבנות בית דירות במקום, כפי שנעשה בדירות שכנות.
הדירה בקומה השניה גודלה 85 מ"ר, ישנה מאוד, לא שופצה מעולם.
בעל הדירה בקומה השניה מצא יזם שמעוניין לקנות את המבנה כולו במחיר נמוך מחיר השוק.
הוא לוחץ ולא מוכן לחפש יזמים אחרים, כי הוא מעוניין בכסף עכשיו.
לדעתי המבנה כולו יכול להמכר במחיר גבוה הרבה יותר, במיוחד כי מצאתי מבנים דומים בסביבה שמוצעים למכירה במחיר הרבה יותר גבוה מהמחיר שהשכן מלמעלה רוצה.
לכן אני מעוניין לבצע אותו תהליך כמו שביצע השכן מלמעלה ולהביא יזם אחר שינהל את המאבק מול השכן.
מצד שני יש בי חשש:
• שלא אמצא מחיר טוב יותר.
• שהשכן ימכור ליזם הזה ולבסוף אאלץ למכור לו את הדירה במחיר נמוך משהציע היום, אחרי שהוא יעשה לי את המוות ויבריח את השוכרים הנוכחיים.
מה הייתם עושים במקומי?
איפה אני יכול למצוא יזם אחר?
תודה רבה וחג שמח!
קיבלתי בירושה את הדירה של הורי.
הדירה נמצאת בשכונה יוקרתית בירושלים. זאת דירה בקומה ראשונה מתוך 2 קומות, במבנה ערבי ישן מאוד. הדירה יושבת על מגרש גדול. זאת דירה מחולקת שכוללת 3 דירות פנימיות + 2 מחסנים + חצר רחבה מאוד. יחד עם הדירה יש 60% היתריי בניה.
כרגע הדירות הפנימיות מושכרות.
יש פוטנציאל להרוס הכל ולבנות בית דירות במקום, כפי שנעשה בדירות שכנות.
הדירה בקומה השניה גודלה 85 מ"ר, ישנה מאוד, לא שופצה מעולם.
בעל הדירה בקומה השניה מצא יזם שמעוניין לקנות את המבנה כולו במחיר נמוך מחיר השוק.
הוא לוחץ ולא מוכן לחפש יזמים אחרים, כי הוא מעוניין בכסף עכשיו.
לדעתי המבנה כולו יכול להמכר במחיר גבוה הרבה יותר, במיוחד כי מצאתי מבנים דומים בסביבה שמוצעים למכירה במחיר הרבה יותר גבוה מהמחיר שהשכן מלמעלה רוצה.
לכן אני מעוניין לבצע אותו תהליך כמו שביצע השכן מלמעלה ולהביא יזם אחר שינהל את המאבק מול השכן.
מצד שני יש בי חשש:
• שלא אמצא מחיר טוב יותר.
• שהשכן ימכור ליזם הזה ולבסוף אאלץ למכור לו את הדירה במחיר נמוך משהציע היום, אחרי שהוא יעשה לי את המוות ויבריח את השוכרים הנוכחיים.
מה הייתם עושים במקומי?
איפה אני יכול למצוא יזם אחר?
תודה רבה וחג שמח!