מחפש ילדת אור הירח שהיא מעל 20..

partom

New member
מחפש ילדת אור הירח שהיא מעל 20..../images/Emo70.gif

קיים בכלל דבר כזה או שאני לא מחובר למציאות ?? :) הכל מקרה אם את קוראת את זה , תכתבי לי בחזרה. אני בן 24 מהמרכז.

partom

New member
מה לא ברור בדיוק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

רציתי לבדוק אם יש עדיין בנות חמודות בגילי שאוהבות את השירים של אביב... אתם לא מבינים כמה התכונה הזאת חשובה לי בבחורה !!!! וכן המטרה היא הכרות למי שזה לא היה ברור לו.

plane crazy

New member
תגידו מה אתם דפוקים או משהו?

מה לעזאזל הבעיה שלכם שהוא מחפש מישהי בגילו ששומעת אביב גפן? גם אצלי זאת תכונה ממש חשובה! קשה לכם להתעלם אם משהו מפריע לכם? איזה טיפשים אתם בחיאת תירגעו טיפה!

שום אוי ואבוי נסו להבין ,,,

אנשים מחפשים שותפים לחיים שהם בערך מזדהים איתם בדברים שהם אוהבים כמו מוזיקה אוכל רעיונות וכדומה אחרי גיל 20 והצבא כולם מתפזרים (כמו שקרה לי) ויש קושי בגילאים האלו (לא לכולם רק לבודדים שנשארים) למצוא בנות בני זוג שיהיו דומים לנו שנוכל להסתדר איתנו וזה חשוב להתחיל מנקודת מוצא של הבנות והזדהות בתחומי החיים ,,,אחד מהם זה מוזיקה תבינו את זה אולי קצת אחרי גיל ה20 אם תהיו קצת לבד, ואני כמובן לא מאחל לכם את זה

partom

New member
קודם כל תודה.דבר שני-הבהרה....../images/Emo42.gif

אז ככה - אני מבין שרוב האנשים בפורום כאן הם תיכוניסטים או פחות ושטווח הגילאים כאן נע בין 12-18 שזה בסדר גמור ונורמלי. אני בגיל הזה גם התחלתי לאהוב את השירים של אביב ולכן אני מצליח להזדהות. מה לעשות שגדלתי, היום אני בן 24 ועדיין השירים של אביב הם היחידים שממש נוגעים בי ועושים לי את זה. זה לא בושה ואני מקווה שלכולכם יהיו שירים שיצליחו לרגש אתכם כל החיים ולא ישעממו אתכם אחרי כמה חודשים. בכל מקרה - גם היום אני וחברים שלי עדיין הולכים להופעות של אביב וממש נהנים. זה לא שאנחנו מרגישים זקנים (תרגעו.. אפשר לחשוב כבר מה זה 24...) אבל עדיין, מכל הבנות שיצאתי איתן עד היום תמיד היה חסר לי הדבר הספציפי הזה.. שהם לא אוהבות ישראלי (שזה בכלל גרוע לדעתי) או ספציפית לא אוהבות את השירים של אביב...השירים שאפשר להתייחד איתם ופשוט לשמוע אותם ברקע ולעשן איזה ג'וינט נחמד.. המטרה שלי הייתה בסופו של דבר לראות אם עדיין קיימות בנות "מהדור שלי" שאוהבות את הטעם הספציפי שלי במוסיקה. אני באמת מאחל לכל הפורום כאן בהצלחה ושכל אחד ימצא את החצי השני שלו שהכי מתאים לו בעולם !

jenngirl

New member
חשבתי שרק אני כזו../images/Emo82.gif

לא יודעת,לאנשים זה נשמע שיטחי מידיי שיש כאלה שלא יצאו/לא יסתדרו עם אנשים שלא שומעים מוזיקה ישראלית. מוזיקה ישראלית[אני מדברת על אביב גפן,משינה,היהודים,מוניקה סקס...כל אלה] זה אחד הדברים שחשובים לי.ובכלל מוזיקה כי אני חולת הופעות ככה שאם אני אצא עם אחד שלא מבין אותי בקטע הזה זה קצת יקשה עליי. בכל אופן,כרגע זה אחד הדברים שחשובים לי כי אני בתוך זה[אני ממש הולכת להופעות כמעט כל שבוע.אבל זה גם החלק בחיים שנהנים בו לדעתי הכי הרבה,לפני צבא],ואני מקווה שזה יעבור לי בעתיד ואני שמחה לדעת שאני לא היחידהP: שיהיה לך בהצלחה.

אני מרגיש בדיוק כמוך

אני יודע שאיין לי מה לחפש אצל בנות שמיועדות להיות בנות זוג שלא אוהבות רוק ישראלי כי אצלי זה מיצרך ניצרך בדם אני בטח לא אוכל להסתדר עם מישהי שתשים לי חפלות מזרחיות בסלון,,, אני לוקח את המערכת וזורק אותה דרך החלון

jenngirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

ולמרות שיש לי עוד מלא זמן עד לחתונה[נו אני רק בת 18.אל תהיו לי פרימיטיביים]; ] גם אני לא אוכל להתחתן/לצאת עם איזה אחד ששומע לי "אשששש בליבי בוערת אששששש" [אל תשאלו איך אני מכירה את השיר.תודה] ויש לו חריץ אינסטלטורי מכובד.

jenngirl

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo82.gif

מהמה,רק כי אני שומעת מזרחית מנדים אותי מהחברה? תמיד דופקים את השחוריםP:
|ציניות|

למעלה