מחפש ילדת אור הירח שהיא מעל 20..

לא כל מה שהוא לא רוק ישראלי...

... הוא מוסיקה מזרחית. יש כל כך הרבה יותר מזה. אתם צריכים ללמוד להיפתח גם לדברים אחרים... תחשבו שמוסיקה זה דבר שקיים מאז שנברא האדם, ואתם שוללים כל סוג של מוסיקה שלא נוצר בישראל בשנים 90' והלאה... לא צריך להיות כל כך קיצוני, ישראל!

plane crazy

New member
הוא לא קיצוני.. אני ממש מבין אותו

אתם סתם מגזימים עם הקטע של "תיפתחו למוזיקה אחרת" ושטויות כאלה.. זה משנה אם מוזיקה היא דבר שהתפתח מאז שנברא האדם? הוא לא יוכל להסתדר עם מישהי ששומעת מזרחית וזאת עובדה.. לא צריך להסביר לו שגם מזרחית זאת מוזיקה וכאלה שטויות גם איתי זה אותו דבר ואני באמת מבין אותו.. ככה זה.. תיהיה בעיה להסתדר עם מישהי ששומעת מזרחית..

אני לא מדברת על זה! לא הבנת!!!

תכלס, גם אני לא מתחברת לאנשים שאוהבים מזרחית, מסיבות כאלו ואחרות, מה שאני התכוונתי להגיד הוא שבהודעה של ישראל הוא התייחס לכלללל מוסיקה שהיא לא רוק ישראלי כמוסיקה מזרחית, וזה לא נכון! יש עוד כל כך הרבה בעולם, למה להיות כל כך כוללניים [יש כזו מילה בכלל?] וקיצוניים? זהו, לילה טוב

רוצה לשמוע את אביב בסופו

של כל יום שהיא ואני נחזור הבייתה מיום מעייף,,,,,,, שנוכל לשבת ביחד על הספה ורק להקשיב ל,,אביב! זה יהיה התענוג הגדול ביותר שבנושאים/אהבה
אני לא קיצוני " סתם" אאוטסיידר

plane crazy

New member
קיים כזה דבר..

ואני אפילו מכיר אחת כזאת.. היא עונה לתיאור "אחותי הגדולה"..

Forever NemeSh

New member
ברור שקיים...

זה שבפורום הזה רוב הגולשים הם נוער בגיל העשרה, תיכוניסטים וכד' לא הופך את אביב לאחד שזה הקהל יעד שלו הוא כזה. אני בת 20 למשל.. ואני מכירה עוד המון אנשים בגיל הזה ומעלה שעדיין אביב הוא אחד האמנים שהכי מוערכים על ידיהם. יום טוב

plane crazy

New member
../images/Emo45.gif

אני בן 19 וחצי ואני אמשיך לשמוע אותו עוד הרבהה זמן.

partom

New member
לסיכומו של עניין...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רציתי רק להגיד לכל האנשים ששלחו לי הודעות אישיות במייל ,במיוחד לבנות... :) כיף לדעת שעדיין קיימים אנשים שאוהבים את השירים של אביב גם אחרי גיל 20... ואני בטוח שניפגש בהופעות שלו בעתיד. אז יום טוב לכולם ואל תפסיקו לאהוב מוסיקה שאהבתם בנעורים גם כאשר תתבגרו !!!!

למעלה