מחפש כבר הרבה זמן את השיר של זוהר

solarrr15

New member
מחפש כבר הרבה זמן את השיר של זוהר

זוהר ארגוב - זיכריני למי יש האי סי קיו שלי הוא 82140020 תודה :) אני םשוט לא מוצא אותו השום מקום

יש לי את השיר הזה ועוד המון אבל../images/Emo4.gif

אין לי אי סי קיו- אם תוכל למסור לי אי מייל שלך אפילו בתיבת המסרים שלי אשמח מאוד לתת לך את השיר- ואם תרצה עוד שירים של זוהר אני בכייף ימסור יש לי מלא שירים שלו - חבר, אז תשאיר לי אי מייל אם אתה יכול ואני אשלח לך מה שרק תרצה שקשור לזוהר. >>>>> ילדת חופים<<<<< אלין

solarrr15-השיר ב דרך אליך למייל../images/Emo140.gif

זה לוקח בערך 20 דקות עד שהוא מגיע אליך אבל אם יש סבלנות אז הכל יהיה טוב- אגב,יש עוד שירים שאתה מחפש של זוהר? או בכלל מה שאתה רוצה ויש לי אני מוכנה להעביר לך בלי לבקש שום שיר. כי אני גם כן אוהבת לעזור וגם כן משועממת אוד רק לפי פחות משעה התעוררתי ואין לי מה לעשות אוף זה מכהו לחיות בשעון של ארץ אחרת! למרות שאני כאן בארץ אצלי הכל הפוך, אז חבר יקר- תחשוב אולי יש עוד משהו שאתה רוצה ואני בשימחה רבה שולחת לך מאמי. בי תמתין לשיר ומקווה שתהינה- מה שאתה רוצה ואני יכולה לעזור אני תמיד כאן. שיהיה לך בכייף!!! <<<<<<< ילדת החופים>>>>>>> אלין

solarrr15

New member
נשמה..

השיר לא הגיע למייל שלי אבל בכל זאת תודה, כן גם אצלי כמו שראית השעון במוח לא ממש מכוון אולי אפשר להעביר את השיר בצורה אחרת..? ביי מותק, ותתקיני אי סי קיו נדבר

אלין תני לי לעזור פעם אחת...

אלין זה לא פייר כל הזמן את עוזרת תני גם לנו קצת, לקחת לנו את כל העבודה חחחחחחחחחחח אחי מה שאתה רוצה של זוהר יש לי, אני אתחבר אליך לאי סי קיו ונדבר בסדר? בתודה ידידך, אלון זכריה.

sollarrr-מאמי הנה אלון ישלח לך ../images/Emo5.gif

אלון יעביר לך את השיר- הוא ה אי ר לך הודעה ממש כאן מתחת- תודה על המחאמות נשמה- ו--- סליחה ש לךא הגיע השיר- העיקר נתת לי להאי ט את המשחשב עשרים דקות פויייהההההה...... סתם נשמה חולה עליך" זיכריני כי לילות קסומים קורצים לי ימים לבנים - חולפים לי ואת שם בין ההרים.. טוב מאמי- כשתראה את ההודעה הזאת תיכנס לאי סי קיו של אלון והשיר יהיה אצליך- ועכשיו אגלה לך סוד - אלון הוא זמר בעצמו!! פרטים שאלות וכו´ יש לפנות לזמר אלון זכירה ה א גם כן נשו ילחברה שלנו כאן בפורום זו דורית המקסימה שלנו-ואנחנו מצפים כבר לילד ובעזרת השם גם כן לברית אני כותבת קצת שטויות כבר ביי חבר יקר אוהבת אותך גם כן !!!!! |הדגש<<<<<<ילדת החופים<<<<<<<< אלין

אלין מאמי

אני לא אחראי למה שדורית תעשה לך... מה קרה? אנחנו לא ממהרים אלינו´ש יש זמן לחתונה ולילדים... אנחנו בעצמינו ילדים. חחחחחח אבל את התעסקת כרגע עם דורית ואני לא אחראי למה שיקרה. (אאאממממאאא איזה פחד!!!!) חחחחחחחחחחח חולה על כל הפורום הזה. אלון זכריה.

solarrr15

New member
וואי... תודה רבה רבה (לשניכם) ../images/Emo24.gif

לפחות על הכוונה שלכם לעזור אלון ידידי.. מה האי סי קיו שלך?

למעלה