מחפש כוכבת לצילום קליפ מגניב

מחפש כוכבת לצילום קליפ מגניב

מחפש בחורה סקסית שנראית בין הגילאים 18 עד 30 לצילום קליפ לשיר מקפיץ וקליט שיוקרן בערוץ המוסיקה (ערוץ 24) אציין כי לשיר זה יוקדש המון יחסי ציבור אשר יכולים להביא את הבחורה בקליפ לפרסום בקנה מידה ארצי ואפילו עולמי!!! דרישות נוספות: גוף חטוב שיער שחור , ארוך, חלק עם פוני גובה : 170 - 180 ס"מ יודעת לרקוד ולשחק (יתרון גם לאחת שיודעת לשיר) הערות חשובות: כל המועמדות יעברו אודישיין בתאריך שיקבע ע"י ההפקה האודישיין אינו כרוך בתשלום כלשהו הצילומים הנם בעבור תשלום סימלי של הוצאות בלבד.(כל העוסקים בצילומים עובדים בהתנדבות) המועמדת הנבחרת תוחתם על חוזה לשנה עם אופצייה ל- 5 שנים נוספות ועל הסכם סודיות . בצילומי הקליפ, לא יצולמו או יוקרנו הפנים. המועמדת הנבחרת תהיה מפורסמת אך אלמונית לתקופה מסויימת. המעוניינות ישאירו בשלב ראשון מסר בתיבת המסרים או באימל המצורף לכרטיס "רק שקדי מרק" בצרוף כתובת אימל בלבד. תודה ולהתראות

lucky me

New member
ואם אני בלונדינית? ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אם לא יצולמו הפנים, אז למה פוני שחור? נשמע קצת תמוה, לא? אם זה אמיתי, אז לרשום גוף חטוב, מילא, אבל אם אין פנים אז שתהיה גם בלונדינית..... תותי

lucky me

New member
חה, חה ,חה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ואם יש לי זקן בלונדיני, אני כן יכולה להשתתף? נו, באמת עכשיו.. מה הקשר לשיער שחור ופוני, אם אתם מצלמים רק את הגוף? אני באמת לא מבינה מה הקשר...

Vdrums

New member
כמה בירורים,

נראית בין הגילאים 18-30??? אז היא יכולה להיות גם בת 40 העיקר שתיראה צעירה.
יתרון לאחת שיודעת לשיר? ז"א שאתה צריך גם זמרת? השיר לא מוכן? הרי בקליפ לא שרים, בסך הכל יושבים על פלייבק. אז היא אמורה לעשות עם השפתיים כאילו היא שרה... קנה מידה עולמי, נשמע מגוחך כי אחרי הכל מדובר בעולם המוזיקה הישראלי...

תומר..אתה תמשיך לרצות להיות מכונית

ואני אצלם קליפים ואם אני כבר כאן אז אענה על שאלתך כן, היא יכולה להיות גם בת 60 העיקר שתראה בגילאים שציינתי יתרון לאחת שיודעת לשיר.... כי יש לי תוכניות להמשך קנה מידה עולמי..... תתפלא אבל...זה אפשרי גם לשיר ישראלי כי......אם עשו את השיר "בלבלי אותו" ברוסית......אז הכל אפשרי

Vdrums

New member
בלבלי אותו ברוסית?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה משעשע
אבל זה שיר רקוב וזה לא כבוד גדול...

Vdrums

New member
ועוד משהו... אני לא רוצה להיות

מכונית... רשום שאני רוצה מכונית וגם זה בסך הכל שורה משיר.

T r i l i a n

New member
זה באמת נשמע בידור זול להמונים

טוב, לפחות משהו טוב יצא מהשיר הזה....

Vdrums

New member
לא בדיוק,

לצערנו הרב מוזיקת זבל כמו בלבלי אותו כן תופסת. אני מקווה שמה שאתה עושה יהיה ברמה יותר טובה מהשטחיות הזאת. בהצלחה.

למעלה