מחפש כיריים גז ותנור בילט אין נוחים לניקוי

מחפש כיריים גז ותנור בילט אין נוחים לניקוי

שלום, בקרוב אחליף מוצרי חשמל למטבח, ואני מחפשת כיריים ותנור אשר יהיו נוחים לניקוי. משהו שפשוט לשים במדיח - וייצא מבריק. המליצו לי על: כיריים גז של : סאוטר , דה לונגי , בלרס , אלקטרה תנור בילט אין פירוליטי של: סאוטר DE DIETRICH, אלקטרולוקס, שולטס האם למישהו יש מוצרים מאחת החברות הללו ויכול להעיד על נוחות הניקוי שלו (בעיקר עבור פסח...) האם הניקוי הפירוליטי של התנורים הוא אכן מאד קל: כל הלכלוך הופך לאבקה נוחה לניקוי והתנור מבריק? אשמח לדגמים מומלצים. תודה, וחג שמח וכשר!

דווקא הסוג הכי פשוט

כזה עם 4 להבות , וכיסוי אמאייל על כל מבער להבה. עם 2 רשתות (מחזיקי עליהם את הסירים) גם מצופים אמאייל. לי יש כזה 7 שנים. כמו חדש. לא משפשפת בחומרים חריפים אלא בסבון כלים ומעט פנטסטיק וסקוטשץ' כלים.

תודה: יש לי כיריים רוזייר

עם ציפוי אמאייל (כיסויי הראשים והרשתות) וראשים. ציפוי האמאייל על הרשתות דביק, לא משנה כמה אני מנקה אותו (אסטוניש או חומרים יעודיים לניקוי וכו') הראשים גם הם מלוכלכים מאד ולא ניתנים לניקוי. התייאשתי מציפוי אמאייל. המליצו לי על רשתות ברזל ויציקות אלומיניום שאותם אפשר להכניס למדיח. יש עוד המלצות?

אני לא נוהגת לנקות במסיר שומנים

הם מבוססים על חומצה ואוכלים את האמאייל. לכן בסבון כלים ומים חמים, בהשרייה. לעיתים שמה סודה לשתייה ומים חמים, בהשרייה. פנטסטיק נוזלי. ( יש גם פנטסטיק בקרם. בקבוק צהוב). רשתות ברזל, ויציקת אלומניום יש למישהי אחרת במשפחה. היא מתחרטת על הרגע שקנתה אותם. כמעט בלתי אפשרי לנקות.

avi5199

New member
אמייל אמור להיות עמיד גם בחומצות חזקות

אמייל זה לא חומר שמגיב עם בסיסים וחומצות. במסיר שומנים יש בסיס חזק (סודה קאוסטיק) ... ולפעמים אין ברירה רק זה מה שעובד. שיטה אחרת שאני מצאתי זה להמיס אבקה של מדיח כלים בקצת מים רותחים לקבלת משחה, ולשפשף עם המשחה הזאת כשהדופן חמה. ואם אפשר אז רצוי להשרות את החלק המלוכלך בתוך מים רותחים עם הרבה אבקה של מדיח כלים , את החלקים הקטנים אני ממש מרתיח בסיר גדול עם המים והאבקה של המדיח . .

למעלה