מחפש כלב כמו פיטבול משהו חזק[לא גור

koko1685

New member
מחפש כלב כמו פיטבול משהו חזק[לא גור

מחפש כלב כמו פיטבול משהו חזק שלא יהיה גור קטן שיהיה קצת גדול ... בקשר לתשלום ... אני מקווה שלא צריך לשלם ... שיהיה מאיזור ת"א ... יהיה יותר קל

זכוכיות

New member
לשם מה אתה צריך כלב חזק?

וחוץ מזה, תמיד צריך לשלם. אם אתה לוקח כלב בחינם ממישהו, אתה בכל זאת צריך לעשות לו חיסונים ולדאוג לסרס אותו, ולשלם לעמותה כבר יוצא לך יותר זול (ואז אתה מקבל כלב מחוסן ומסורס.)

koko1685

New member
שאני ישלם בשביל כלב ? ? ? למה מה ?

גם אני יאכיל אותו ויגדל אותו וגם ישלם עליו ? לא שווה !

זכוכיות

New member
אני נורא מקווה שאף אחד לא ייתן לך

כלב אם אתה מתכוון להשאיר אותו לא מחוסן ומסורס. יום טוב.

dannyshadow

New member
כשאתה משלם

זה לא סתם, זאת תרומה לעמותה. וכול זה זאת עסקת חבילה- לא מתאים לך- אל תיקח מלכתחילה.

R O N Y100

New member
כלב זה לא תמונה או מזכרת

אם אתה לא מוכן להשקיע כנראה גם לא תקנה לו אוכל נורמלי שלא לדבר על יחס... רוני

dannyshadow

New member
שרשרת למקום הלא נכון

אבל חפיף אני לא אתחיל להעלות פה את אומנות השרשור כמו כמה קרציות בתפוז
אגב אני חדש, מגדל תוכון בבית ומנסה לשכנע הורים לקנות כלב\ חתול... אולי אם כבר תוכלו לעזור לי.. האבא: אתה לא אחראי מספיק (אין לי מושג למה הוא חושב ככה) אמא: הכלב מלכלך הורים בלתי אפשריים, אה?

אז כך כולם צדקו במה שאמרו

ובקשר אליך רק אבל רק אם אתה רציני ותשקיע בו שזה אומר חיסונים אוכל טוב אהבת תצומת לב וכל מה שכלב צריך(כמו בנאדם) אז יש ברידינג או בכל אמותה כל שהיא כלבים מסוגים כאלה אבל זה רק לאחר שאתה מוחיך את עצמך להם ולוטרינר הראשי כך שזה לא פשוט ולא משחק ילדים תעשה חושבים ותראה אם כל זה בנוי לך ואתה תיהיה מסוגל לגדל ולטפל שבת שלום

dannyshadow

New member
תאמין לי

כול החיים שלי רציתי כלב. אפילו להוציא אותו לטיול נראה לי מהנה. מה זאת אומרת להוכיח את עצמי לוטרינר? וגם אם כן, ההורים שלי עדין לא ירשו לי.. עוד פתרונות?

בזוקה10

New member
תתנדב בעמותה

תאמין - לי תמצא שם מספיק כלבים שצריך להוציא לטיול...

תדע לך בד"כ על דבר שאתה משלם....

בד"כ על דבר שאתה משלם אטתה שומר יותר ומעריך ואוהב יותר מאשר(לא מחייב) אבל כך זה מקווה שלמדת ממה שאמרו פה חברים ואנישם יקרים תעשה חושבים לבד . ויש באמותות ים כלבים מכל הסוגים שרק מחכים שיקחו אותם לבית חם ואוהב. אני במקרה את שלי קניתי לפני 4 שנים וחולהההההההההההההההההההההה אליהם חבלז מזמז בזבז הנשמות שלי והילדים שלי.

בזוקה10

New member
וכדאי שתשאל חבר אם הוא רוצה לבוא

איתך.. זה די מסוכן ללכת לבד למקום שאתה לא מכיר אף אחד (ואני כמעט בטוחה שתמצא חבר שיסכים ללכת איתך)

dannyshadow

New member
אה, ועדין לא עניתם לי

על השאלה העיקרית
איך אני משכנע הורים לקנות כלב?

GoLd FlOwEr

New member
המלצה מנסיון../images/Emo27.gif

תשב על ההורים שלך חזק עד שבסוף לא תהיה להם בררה ולהסכים לך. מנסיון אני אומרת לך
5/6 שנים אני מתחננת להורים שלי שיקנו לי כלב והשנה, בשעה טובה, הם קנו לי כלבה
אגב, שני ההורים שלי, כולל אמא שלי ששונאת בדם כלבים, התאהבו בכלבה חזק. אז כמו שאמרתי, כל פעם שאמא ואבא חוזרים מהעבודה תשב איתם בסלון ותעשה להם שיחה נעימה (שטיפת מוח, במילים אחרות
) על כלבים וכל זה (חשוב שתדבר יפה ולא תצעק
אם תצעק אתה אבוד...). עם מעט סבלנות (לי לקחו השטיפות מוח האלה משו' כמו שנה) יהיה לך כלב. בהצלחה

dannyshadow

New member
אוי.. יש לך מזל

6 שנים אני שוטף להם ת'מוח.... אבל להורים שלי, בעיקר אבא שלי יש מזג קשוח וכשאני מציק להם על זה הם שוט מתעצבנים (ואת לא רוצה לראות את אבא שלי מתעצבן
) אז הרעיון הזה הלך... חוצמזה שההורים שלי חוזרים מהעבודה די מאוחר והדבר האחרון שהם רוצים לשמוע זה כלב, גם אני מרחם עליהם בעניין הזה. דרך אגב יש מצב לשכנוע מהצד הזה: אמא שלי סיפרה לי שכשהיא הייתה קטנה היא רצתה חתול ולא הרשו לה, ולאבא שלי היה כלב כשהוא היה קטן. אולי אפשר לעבוד על זה
חוצמזה שיש לי תוכי ותירוץ של אבא שלי "אפילו במקס (השם של התוכי) אתה בקושי מטפל ואני צריך להזכיר לך להחליף לו" אז עכשיו התחלתי לקחת את זה יותר ברצינות ונראה מה יצא..

למעלה