מחפש כלה, במצב טוב...

EREZ82

New member
מחפש כלה, במצב טוב...../images/Emo13.gif

ועכשיו ברצינות...... יש לי ידידה שמחפשת נואשות בן זוג כבר כמה שנים. היא יוצאת המון לדייטים אך ללא הואיל. תמיד היא מוצאת פגם בבחור , לא משנה מי יהיה הבחור תמיד היא תמצא מה לא בסדר בו. אפילו סידרתי לה חבר ממש טוב שלי הם יצאו חודש ואחרי חודש היא החליטה שהוא לא מתלבש לטעמה. יש לציין שהידידה נראית ממש מעולה וכל הזמן מתחילים איתה גברים. לאחרונה היא פנתה אלי בשאלה האם כדאי לה להירשם לאתר היכרויות באינטרנט . (כי כבר התחילו להיגמר לי החברים להכיר לה ) אמרתי לה שזה דווקא יכול להיות רעיון נחמד, ושהיא יכולה להכיר המון גברים וגם לסנן את מה שלא נראה לה. בקיצור, היא הלכה על זה ובאמת היה לה המון פניות ואף הכירה מישהו באתר שהיה לטעמה. היא המשיכה להתכתב עם אותו בחור אך עדיין לא החליפו טלפונים. ביום שהיא רצתה לקחת טלפון מהבחור היא נכנסה לאינטרנט מהמחשב הנייד אך בטעות משכה אותו יותר מידיי (את המחשב) ונקרע לה הכבל שמתחבר למודם. מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות כזה כבל ??? באמת המצב של הבחורה התדרדר והיא לא רוצה לשמוע יותר מכלום עד שיהיה לה כבל חדש למחשב. תודה על העזרה. ארז.

באז באז

New member
זה הבעיה שלה?!

לקחת את הכבל לאופיס דיפו או משהו כזה ולקנות חדש? גם בכל חנות מחשבים יש.

ufffnick

New member
זה רציני?

שני דברים: 1. לא הבנתי. מה רצית להביע/לשאול/להעלות? 2. כבל? זאת הבעיה שלה? כבל? לא פלא שהיא מסננת בטירוף, היא לא יודעת להתמודד. העלת לי רעיון גדול! "מבחן הכבל". אם היא לא מסוגלת למצוא כבל רשת בכוחות עצמה, יכולת התיפקוד באופן עצמאי שלה שקול לילדה בת 10. עזבו, מאוחד מידי כדי להבין ת'הומור שלי... לילה טוב.

פגם תמצאי בכל אחד ואחת

ואם תחפשי פגם, את תמיד תמצאי אותו. בקיצור... לא יצליח לה... אם היא לא תשנה משהו, בדרך ההסתכלות שלה.

EREZ82

New member
אנשים, תודה רבה על העזרה...

אבל מי שלא הבין, כל הסיפור היה בצחוק..... כנראה שהייתי צריך להקצין קצת את הסוף שתבינו שזה היה בדיחה..... בכל מקרה לילה טוב לכולם.... לכבל שלום.... :)

למעלה