מחפש כמה דברים

Folklore

New member
מחפש כמה דברים

היי מכיוון שאני חדש בעסק, אני מחפש לקנות כמה דברים בסיסיים: אקדים ואומר שאני מאזור הקריות לכן אם מי שרוצה לעזור לי גר בדרום זה טיפה יקשה... א. טרריום- אני סטודנט כמו רבים אחרים ויש לי תקציב דיאטתי יחסית, לכן הייתי רוצה לדעת אם מישהו מוכר טרריום יד שניה. אשמח לקבל גם ציוד מבצב טוב. אני יכול להשיג מיידית טרריום פלסטיק אבל אני לא מתכוון לשים חיה בפלסטיק ניראה לי לא רציני במיוחד. ב. נחש! כרגע יש בהישג יד בחנות לידי קינג קליפורני, צעיר מאוד אבל ניראה יפה (למרות שכשאני ראיתי אותו הוא היה אחרי ארוחה ולא היה ידידותי יתר על המידה אלי), וגם מילקי בן חצי שנה במחיר הוגן, שהבנתי שזה לא מתאים למגדל חדש כמוני, על אף שנאמר לי שהוא בריא ולא נוירוטי מדי. אשמח לשמוע הצעות אם יש לך משהו הוגן. תודה לכולם!

רן333

New member
אני לא מסכים עם הערתך בנושא הפלסטיק

כמה מהכלובים הטובים ביותר שראיתי עשויים מחומרים פלסטיים. בין החומרים האלה יש כמה שאת מכלול היתרונות שלהם אתה לא יכול למצוא בשום חומר אחר. היתרונות שעליהם אני מדבר הם בעיקר הבאים: אפשרות לייצר כלוב שאין בו סדקים או פינות (נוח מאוד לניקוי), חוזק (דבר שמאפשר קרקעית דקה ומוליכת חום, שאותה נוח לחמם מלמטה), שקיפות, אפשרות לבצע קידוחים/חיתוכים, עמידות בפני מים, ומשקל נמוך.

Folklore

New member
אני מסכים חלקית

היתרונות שאמרת הם באמת נכונים שאני חושב על זה אבל בכל זאת, המראה שלו לא ייצוגי יחסית. אולי זה טוב כזמני (שזה כניראה מה שאעשה..). בתור כלי לתצוגה הוא לא אסטטי כמו זכוכית, או משהו שהוא שילוב.

למעלה