מחפש כסא בטיחות

נצאב

New member
מחפש כסא בטיחות

מחפש כיסא בטיחות לרכב שיהיה הכי בטיחותי,שיהיה גם עד 36 קילו האם ישנם כסאות שעברו מבחני התרסקות? כמובן כמה עולה למרות שלא מתפשר על בטיחות

papun1

New member
אוונפלו טריומף

זה מה שיש לי, הבנתי שהוא עבר בהצלחה את כל מבחני הריסוק והוא אפילו טוב יותר מהאלפה אומגה עלית. אני קניתי אותו ברב קטבראשל"צ והוא עלה לי 950 לאחר הנחה שהייתה להם. מצאתי שני קישורים מתאימים בהצלחה.

Lucy4

New member
כסאות בטיחות בטיחות

ישנה בטיחות מלאה בכסאות ע"פ סטנדרטים המתקדמים בעולם - " שילב" רואה את עצמה כמובילה בתחום כסאות הבטיחות בארץ. מתוך הבנת חשיבות השימוש בכסאות בטיחות כל כסאות הבטיחות עומדים בתקן בטיחות הארופאי - ECE R 44.03/04 שכולל מבחן התרסקות לא ציינת את משקל/גיל הילד כעת הבוסטרים הם אילה שיתאימו לעד 36 ק"ג אני יכולה להמליץ לך ע"פ הנתונים שמסרת את המקסי קוזי XP - כסא רחב ונוח במיוחד או את הסיגמא ניו פיקס SP הוא מיועד למשקל 9-36 ק"ג ומשמש ככסא לטווח ארוך

נצאב

New member
נראה לי שאקנה 2 סיגמא ניו פיקס

יש הנחה אם קונים 2? כמה יעלה לי? האם זה כיסא בטוח מאוד?

קניות

צר לי אבל אני לא מתעסקת במחירים כמנהל איכות ותקינה בכל סניף של שילב תוכל לבדוק מחירים ואכן כסא זה בטוח מאוד בהצלחה בקנייה!

טלטלA

New member
איך בוחרים...?

קראתי פה אל האינפלו, שמעתי על האלפא אומגה ועל צ'יקו. איך בוחרים את הכיסא שהכי מתאים?הכי טוב?

כל עוד

לכסאות הבטיחות אישור לתקן הארופאי ממכון התקנים - אין שום בעיה הבחירה בכסא היא כמו בכל מוצר - מהם הצרכים , מחיר ונראות

ohana54

New member
כסא בטיחות

שלום רב שמי מורן ואני בעל חנות למוצרי תינוקות אני הייתי ממציץ לכם לקנות את כסא הבטיחות אלפא אומגה עלית ליצירת קשר ולשאלות נוספות 04-6402131

למעלה