מחפש לברוח ולהדחיק תבעיות דרך השתיה

מחפש לברוח ולהדחיק תבעיות דרך השתיה

אז ככה אני יספר על עצמי בקצרה אני בן 20 כרגע מובטל יש לציין מגמגם בינוני עכשיו אני טיפוס די בישןן מופנם שקט מה שתרצו עכשיו זה ממש לא באופי שלי זה בגלל שאני מתבייש מהגימגום אז אני באופן הנסיבות לא דברן גדול עכשיו לאחרונה אני מחפש כל הזמן רק לצאת ולשתות ויש לציין שהשתיה מנקה לי תגימגום באופן מדהיםם ונותנת לי להרגיש כל מה שאני רק רוצה ונמאס לי מהמצב הזה שאני כל הזמן מנסה לברוח מהמציאות היום יומית שלי ורק רוצה לשתות ולברוח ולא להתמודד עם הבעיה ועוד משהו שאני מרגיש איתו רע ברוב המקרים זה היום שאחרי שאני פשוט חוזר למציאות העגומה שלי והכל מתפוצץ לי שוב ולמחרת אני מרגיש די רע וחוסר חשק כזה לכלום ..... מה תיכול ליעץ לי בבקשה

shanhen

New member
המסכה המזהמת

לנימני בנשמה שלום, שמעת פעם על תפילת השלווה? זו תפילה שאומצה על ידי קבוצות לעזרה עצמית וזה הולך ככה: "אלי, תן לי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנות, אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי ותבונה להבחין בין השניים". תעשה רשימה של הדברים שניתן לשנות אותם, ויש כאלה. תשקיע, תתאמץ, תסתייע בטיפול ואולי תצליח לשנות ולהתקדם. אבל תעשה גם רשימה של דברים שלא תוכל לשנות אותם. ואת אלה תנסה לקבל באהבה, כי הם אתה וזה מה שיש לך. במקום לחיות באהבה עם עצמך אתה מכסה את עצמך במעין מסיכה של אלכוהול, שהופכת אותך למשהו שלא בכלל לא אתה, אבל איתו אתה חי בשלום, עד שהאלכוהול נעלם והצמיאות שוב מכה בך. תאר לך אדם עצוב ומופנם הלובש מסכת ליצן ויוצר תחושה של אדם שמח. אלא שהמסכה מזהמת לא את הפנים ופוגעת בו. מתחת למסיכה הוא אותו אדם עצוב ומופנם אלא שבגלל המסיכה הוא גם פצוע עכשיו. האלכוהול הוא פותר לך בעייה, לא משנה את מי שאתה אלא רק פוצע אותך. תניח לאלכוהול, זו לא תרופה. תגש למראה בבית, תביט על עצמך ותשאל את עצמך מה אתה רואה. סמן לעצמך 2 דברים חיוביים ו-2 דברים שליליים. תתחיל לעבוד על עצמך והאלכוהול ישמש אותך בסוף להרמת כוסית לחיים, לחייך! אז קדימה לעבודה, תפסיק לרחם על עצמך. נחום

זה בדיוק המילה שמוגדרת למצב שלי מסכ

מסכה מזהמת כי האלכוהול עושה אותי מישהו לגמריי שונה מהאני הרגיל שלי תודה לך אני יקח תדברים וינסה להפנים אותם

למעלה