מחפש להכיר אנשים עם קשיים דומים

eden3300

New member
מחפש להכיר אנשים עם קשיים דומים

היי קוראים לי עדן , אני בן 19 מאובחן עם אישיות גבולית ובעיות סמים ואלכוהול. האמת היא שעד למשבר שחוויתי בשבוע האחרון ממש הצלחתי להתיצב נפשית ( ככה זה מתייצב לכמה זמן אבל זה לא מחזיק ) . אני מרגיש שמאוד מצאתי את עצמי בנושא של זן בודהיזם ודאואיזם ,ספורט ( יש לי חגורה שחורה בטאקוונדו ומתגרף מספר שנים) ועולם הפסיכותרפיה ( מתחיל ללמוד תואר ראשון בעבודה סוציאלית בקרוב). אשמח להכיר אנשים עם בעיות דומות לשלי על מנת שנוכל להזדהות . אם יש כאן אנשים מאזור המרכז שמוצאים עניין בנושאים הרוחניים של תרבות המזרח ומרגישים שהם רוצים הלהכיר מישהו עם תחום עניין משותף אשמח לצור קשר, נדבר קצת ונראה אם מתאים להיפגש בכל מקרה אשמח לחזק את המעגלים החברתיים שלי ואשמח עוד יותר לעשות זאת עם אנשים שחווים קשיים דומים .

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ברוך הבא עדן בהצלחה

alice1803

New member
היי אתה מקסים, כל הכבוד על ההתמודדות

זה נהדר שאתה עושה ספורט, מדיטציות, לומד לתואר ראשון, כי אצלי דברים כאלו לא יקרו, אני לא מאובחנת כהפרעת אישיות גבולית, ועדיין מחליפה עבודות כל חודש וחצי לפחות, זה מטורף.
נכון שזה יהיה נחמד להיפגש כולנו, לבדוק את ההפרעות של כולם, מעניין אם זה יעשכה לנו טוב, או יעורר המון אמוציות וטריגרים, אבל זה בהחלט מסקרן אותי.
אנחנו גם לא באותו הגיל, למרות שאני מתחברת גם לבני 20
שיהיה בהצלחה

למעלה