מחפש להקות בסגנון של arctic monkeys

• פותח הנושא eno1
  • פורסם בתאריך

eno1

New member
מחפש להקות בסגנון של arctic monkeys

להקה גדולה!! אהבתי במיוחד את השירים: The View From The Afternoon Still Take You Home I Bet You Look Good On The Dancefloor ועוד יותר במיוחד: From The Ritz To The Rubble בקיצור יש עוד להקות בסגנון הזה?

הדר ג

New member
ארקטיקים יש רק ארבעה

(או חמישה לפי ספירה מסוימת) וכמובן שאין אף אחד ממש בסגנון הזה (ומצד שני, זה פשוט רוק, יש אלפי להקות בסגנון הזה), אבל בכל זאת כמה שמות שכדאי לך לנסות- Larrikin Love (אבל הם הלהקה שלי, אז אל תגנוב) Jamie T (לפעמים יש לו קול דומה לקול של אלכס, לפעמים אפילו מבטא דומה למרות שהם מאיזורים שונים) We Are Scientists (שהם חברים של המאנקיז, אם זה עוזר) ושמות שהמאנקיז עצמם מזכירים כהשפעות הם הליברטינס, הסטריטס, אואזיס והסטרוקס. בקיץ יש להם את הפסטיבל הזה שהם מארגנים, אז בטח תהיינה להקות ששווה לבדוק בהקשר הזה.

הלהקה הכי דומה

להקה שהוקמה לפני הארקטיק מונקייז ובעצם אפשר להגיד שהארקטיק מונקייז נשמעים כמוהם - Milburn תנסה אולי לחפש במייספייס ת'עמוד שלהם...בטוחה שתאהב

AlmostHappy

New member
תנסה את The Fratellis

הקול של הסולן ממש דומה לקול של אלכס טרנר, סולן הארקטיק מאנקיז. וגם המוזיקה די בסגנון. והפלוס הכי גדול:הם פשוט מעולים! אלבום הבכורה שלהם (Costello Music) משתווה (אם לא עולה) על אלבום הבכורה של הארקטיק מאנקיז.. התמכרות מובטחת

חולוני

New member
../images/Emo45.gif אחלה להקה

אבל אני לא חושב שהקול של הסולן דומה לאלכס טרנר וגם הם לא באותה רמה כמו הארקטיקים (למרות שהם באמת אחלה ומהנים מאוד לדעתי). למי שיש את הקול הכי דומה לאלכס וכבר הוזכר בשירשור הזה הוא Jamie T. האלבום המעולה שלו Panic Prevention יוצא עוד 5 ימים.

AlmostHappy

New member
דווקא בכמה שירים הוא נשמע ממש דומה

לא כולם..אבל בכמה קטעים באלבום ממש קשה להבדיל (אם הייתי זוכר, הייתי מציין איפה..), זו דעתי בכל אופן. בקשר לטובים יותר/פחות..על טעם וריח וכו'

למעלה