מחפש להשקיע

ענת 78

New member
מחפש להשקיע

היי קוראים לי משה לי ולאשתי יש תושבות קבע. כעת אני מחפש רעיון להשקעה (כעסק). הכיוון הוא בתחום המוצרים לתעשיית הביוטכנולוגיה (מתאים לאיזור מונטיראול-טורונטו-מיססגואה) אבל גם יכול להיות מלון דרכים בצפון אלברטה (כמובן אחרי בדיקת כדאיות כלכלית) אמשח לקבל רעיונות תודה ושנה מעולה משה

אם אתה מחפש ביו טכנולוגיה

אני מציע לך לפתח תרופה לאיזה סוג אלים של סרטן. נגיד סרטן הלבלב. תעשה קופה יפה אם תמצא תרופה לזה. אבל באמת, אם לא ילך לך לפתח תרופה לסרטן, גם מוטל בצפון אלברטה יכול להיות נחמד. ואם זה גם לא ילך, אולי תקים מבשלת בירה ביוקון, או מפעל לבגדי ים מנייר ממוחזר בניו ברנזוויק. במקרה הכי גרוע אפשר גם לייסד עיתון יומי ביידיש בנונבוט, בי"ס לטג'יקית בססקטון או חווה לגידול סברס לתעשיית הסירופ מייפל במניטובה (יש מעט מאוד כאלה בינתיים).

אני חושב שבמקרה הזה הציניות מיותרת.

ביוטכנולוגיה יכולה להיות גם במו"פ וגם בשיווק. שיווק או ייצוג, אינו מסובך כמו מו"פ ויש לו מאפיינים זהים לכל "ביזנס" רגיל, ולנהל אותו צריך את אותם כישורים של ייזמות עסקית. נכון שצריך קצת יכולות נוספות, שקשורות ביכולת לתקשר את המוצר הביוטכנולוגי, אבל זה לא "out of the blue" שאדם שמעוניין לעסוק בייזמות עסקית בתחום הזה בעת שהוא משתקע ישקול גם מיזמים אחרים. בעיקרון אני מאד נהנה מכתיבתך המושחזת והצינית והיא בהחלט מביאה אותי לעיתים קרובות לצחוק בקול רם, אבל מכאן ועד למצב שבו אתה מוציא את הרוח מהמפרשים לחבר חדש בפורום וקוטל את הגישה שלו צריך להיות מרחק מסויים. במיוחד עם חברים חדשים, צריך לחשוב פעמיים על מה שכותבים.

למעלה