מסתפק בלא ההכי מהיר בעולם.
GoldenEyes Well-known member 12/9/20 #2 נכתב ע"י dudi4321: מסתפק בלא ההכי מהיר בעולם. לחץ כדי להרחיב... מה השאלה?
F frankthe2 Active member 12/9/20 #4 נכתב ע"י dudi4321: בכותרת מחפש לקנות זכרון למחשב נייח DDR4 לחץ כדי להרחיב... זה הבנו. מה הבעיה? לא חסר בחנויות, לא נראה לי שצריך להפליג מעבר לים עבור זה. רוצה המלצות על חנות? על יצרן זכרונות? מה אתה רוצה?
נכתב ע"י dudi4321: בכותרת מחפש לקנות זכרון למחשב נייח DDR4 לחץ כדי להרחיב... זה הבנו. מה הבעיה? לא חסר בחנויות, לא נראה לי שצריך להפליג מעבר לים עבור זה. רוצה המלצות על חנות? על יצרן זכרונות? מה אתה רוצה?
D dudi4321 Active member 12/9/20 #5 רוצה זכרונות בזול. ואפילו קניתי פעם מנועה מחשבים שבחיפה זכרונות DDR2. מה לא ברור? רוצה לקנות ואם יש למישהו אשמח לקנות ממנו.
רוצה זכרונות בזול. ואפילו קניתי פעם מנועה מחשבים שבחיפה זכרונות DDR2. מה לא ברור? רוצה לקנות ואם יש למישהו אשמח לקנות ממנו.
F frankthe2 Active member 13/9/20 #6 נכתב ע"י dudi4321: רוצה זכרונות בזול. ואפילו קניתי פעם מנועה מחשבים שבחיפה זכרונות DDR2. מה לא ברור? רוצה לקנות ואם יש למישהו אשמח לקנות ממנו. לחץ כדי להרחיב... אז אתה רוצה זכרונות זולים, ואתה מוכן לקנות משומש, לא נראה לי שיש כאן בפורום, לי יש זכרונות dd4 אבל קניתי אותן לפני 4 חודשים למה שאמכור? נסה באתר יד2, נסה באתרי מכירות כגון אלי אקספרס וכד'.
נכתב ע"י dudi4321: רוצה זכרונות בזול. ואפילו קניתי פעם מנועה מחשבים שבחיפה זכרונות DDR2. מה לא ברור? רוצה לקנות ואם יש למישהו אשמח לקנות ממנו. לחץ כדי להרחיב... אז אתה רוצה זכרונות זולים, ואתה מוכן לקנות משומש, לא נראה לי שיש כאן בפורום, לי יש זכרונות dd4 אבל קניתי אותן לפני 4 חודשים למה שאמכור? נסה באתר יד2, נסה באתרי מכירות כגון אלי אקספרס וכד'.