מחפש לקנות משחקים למגה דרייב!

A v i s h y 1 7

New member
מחפש לקנות משחקים למגה דרייב!

היי אני מחפש לקנות או להחליף משחקים לסגה מגה דרייב זה מה שאני מחפש: הנסיך הפרסי לא משנה איזה מורטל קומבאט 2 מוון ווקר MOONWALLKEר-מייקל ג'קסון סטריט פייטר לא משנה איזה צבי הנינג'ה לא משנה איזה זה מה שיש לי : סגה-מגה דרייב lord of the ring- rings of power 1 Brian lara- cricket - חדש + חוברת James bond 007- the duel Back to the future 3 the story of thor mortal kombat-adventure of sub-zero mortal kombat 1 mortal kombat 3 ultimate mk3 contra-the hard corps darein 4081-דרוש כרטיס זיכרון earth worm jim 1 robocop vs terminator home alone 2 סגה- מאסטר סיסטם: כולם כולל חוברת ZILLION 2 GREAT VOLLEYBALL CAPTAIN SILVER MARKSMAN SHOOTING/ TRAP SHOOTING/ SAFARI HUNT GREAT FOOTBALL KUNG FU KID ALEX KIDD IN MIRACLE WORLD סגה-סגה קארד למסטר סיסטם SUPER TENNIS HANG ON הכל להחלפה מכירה משחקי מגה דרייב 30 ש"ח מאסטר סיסטם חוץ מאלקס קיד 25 ש"ח

Piccolo

New member
אני שוקל להשאיל לך

את שלי...
דיי חבל, עד לפני שנתיים נראה לי היה איזה חנות שראיתי שיש שם קלטות מגה דרייב למכירה.. אם אני אמצא חנות אחרת אני אשתדל להודיע..

ShotokanMaster

New member
אין לי משחקים אבל...

...אני יכול לתת לך כמה טיפים? טוב, אז מורטל קומבאט אני אמנם לא אוהב אבל זה עניין של טעם (אם אהבת את הראשון אתה בטוח תאהב את השני....), בקשר לצבי הנינג'ה יצאו שתי משחקים: TMNT - Turtles In Time שזה משחק ממש מצוין שיצא למספר קוסולות, ולדעתי גרסת הג'נסיס היא הטובה ביותר... ויש עוד משחק שזהו משחק מכות אחד עם אחד בשם - TMNT - Turnament Fighters שזהו משחק מכות שאני ממש לא ממליץ עליו, הוא דל מהלכים, הגרפיקה שלו לא נעימה לעין, הסאונד יבש, ועיצוב השלבים חוזר על עצמו. בקשר למונווקר, זה באמת משחק מצוין, אבל הוא די קצר..... ואחרון, המשחק היחיד מסדרת סטריט פייטר שיצא לג'נסיס הוא: סטריט פייטר II ספשל צ'מפיונשיפ אדישן.... המשחק הוא מצוין אפילו בתור משחק מומר, וגם בביקורות עליו ציינו את זה. במשחק הזה יש גרפיקה ברמה גבוהה, סאונד עשוי היטב (זה של הארקייד, רק עם פחות פולי), וגם טים מוד שלא היה מפותח באותה תקופה קיים במשחק הזה. מומלץ בחום....

XplowBoy

New member
רגע רגע רגע

יצא עוד משחק של TMNT! זה משחק דומה לצבים בזמן... ברח לי בשם שלו

A v i s h y 1 7

New member
יש לי אותו!

יש לי את מורטל קומבאט 2 אבל במחשב... אני רוצה את המשחק למגה דרייב שיהיה לי לטלויזיה ובקשר למשחק מכות של צבי הנינג'ה הוא באמת גרוע! יצא כזה פעם גם לפאוור רינג'רס איכסה איזה גועל!!!

ShotokanMaster

New member
המממ.....

.....לפאואר ריינג'רס לא יצא משחק מכות כאם משחק ביטאמ'אפ, וזה באמת היה משחק מסריח, בקשר לצבי הנינג'ה, כל משחקי הביטאמ'אפ שלו היו מצוינים, אבל משחק המכות לסגה לדעתי ממש גרוע, וזה של הסופר נינטנדו נחמד, אבל ממוצע למדי.....

למעלה