מחפש לקנות נרתיק ריצה ליד ל-I9000

ameiran1

New member
מחפש לקנות נרתיק ריצה ליד ל-I9000

אני מחפש בכל מקום וגם באי ביי ולא מוצא יש לאייפון ולאייפוד.. משהו יכול לעזור......

ת i מ ר

New member
כי בארץ כל דבר עולה פי 4 לפחות!!! כנס

אני בעד קניות בארץ. בעד לספק פרנסה ליבואנים ולסוחרי ארצינו. אבל יש גבול. לעיתים אותם אנשים קונים ב Ebay ומוכרים במחירים מופקעים ולא הגיוניים ביחס למקור תראה 3 דוגמאות. תושבת לאיפון 4. באתר שלך 99 ש"ח. ב EBay עולה 2.78$ והמשלוח חינם. כבל וידאו ל samsung galaxy. באתר שלך 119 ש"ח ב EBay עולה 8.68$ והמשלוח חינם, מגן מסך. לאייפון עולה 44 ש"ח. ב EBay עולה 0.99$ לשלושה מגנים והמשלוח בחינם

voguemaster

New member
אתמול קיבלתי מעמד לרכב עבור ה-SGS

משדרג את חווית הניווט ללא צל של ספק. גם נוח אם אתה רוצה לענות לשיחות עם SPEAKER (או אוזניה או WHATEVER). כל הצעצוע עלה 4.5 דולר כולל משלוח מ-EBAY. בארץ אני חושב שהכי נמוך שראיתי זה 60 שקל.

voguemaster

New member
הנה דוגמאות

קישורים פה לרוב
. אני מצאתי ב-4.6 דולר, יש כל מיני. הכל ב-BUY IT NOW ולא מכירות של מכרז. בעיקרון, חפש את המחרוזת car holder samsung i9000 וזה ייתן לך מלא תוצאות. תמיין לפי PRICE + SHIPPING LOWEST FIRST ותקבל רשימה יפה למדי
.

white star

New member
../images/Emo54.gif בעיקרון ../images/Emo45.gif, אבל בהסתייגות

אם אתה רוצה באיכות נמוכה - יש פערי מחירים משמעותי. אם אתה רוצה מגן טוב למכשיר, שבארץ עולה קרוב ל200 שקלים - גם ככה עולה באיביי

ת i מ ר

New member
אתה טועה. מאיפה המוכרים בארץ קונים?

מאותם אנשים שמוכרים בEBAY וגם אז הכלל עובד. רבע מחיר. תריץ חיפוש לכל אביזר שנמכר בארץ בתחום הסלולאר ותראה את אותו המוצר בדיוק ברבע מחיר.

ת i מ ר

New member
אתה טועה. מאיפה המוכרים בארץ קונים?

מאותם אנשים שמוכרים בEBAY וגם אז הכלל עובד. רבע מחיר. תריץ חיפוש לכל אביזר שנמכר בארץ בתחום הסלולאר ותראה את אותו המוצר בדיוק ברבע מחיר.

mmamaniac

New member
אחי יש באי ביי..

אני אחרי מלא חיפושים ותסכול הזמנתי נרתיק של אייפון..אמרתי מה שיהיה יהיה...אבל לפני שבוע ראיתי באי ביי נרתיק לגלקסי..תחפש באקססוריס..ייקח קצת זמן אבל אתה תראה אותו..

למעלה