מחפש לקנות תמונות גדולות של מאיר אריאל.

guypinko

New member
מחפש לקנות תמונות גדולות של מאיר אריאל.

עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי כלום... אולי משהו יודע איפה אפשר לקנות תמונות\פוסטרים של מאיר... אשמח עם משהו יעזור לי...תודה גיא.

מקום שמוכר אני לא ממש מכיר

אני רק יכול לספר לך שמעט הדברים שהם שלי ועוברים איתי כבר כמה דירות, זו תמונה גדולה של מאיר אריאל של אריזת "מודה אני" - ממוסגרת וככה רשום שם: "תקליט חדש - להשיג בכל חנויות התקליטים" שאני בכלל מבסוט על השורה הזאת. בכל אופן אחד הדברים שאני יותר שומר עליהם. אז תבדוק אם יש מקום שמוכן להגדיל לך תמונות או בחנויות דיסקים אם יש, מה שכן אולי בבית אריאל יש כמה פוסטרים של אלבומים שייצאו ובטח ישמחו לתת\למכור לך משהו מזה. חובה בכל סלון בישראל אחד כזה, אם לא לפחות איזה רישום של מאיר. :) שבת שלום נ.ב: אפשר גם וגם למי שממש מעוניין.. :)

פוסטרים ותמונות

פוסטרים מתקליטים אכן קיימים אצלינו, ניתן לבוא ולנבור..חלקם במצב טוב וחלקם לא משהו.. אין להם מחיר...תרתי משמע. תמונה גדולה של מאיר לא קיימת חוץ מהפוסטרים הענקיים שאנחנו מציבים בגב הבמה בימי השנה..שאגב מנסים לסחוב לנו אותם כמעט כל פעם.. אבל יש לך אפשרות לייצר כזו בעצמך. קח תמונה שאתה אוהב, לך איתה לגרפיקאי, הוא יכין לך אותה באיזה גודל שתרצה על דיסק, משם לבית דפוס דיגיטלי...כל הסיפור יעלה לך לא יותר ממאה שקל (רק הערכה אבל בסביבות). נר שביעי שמח באסה עם הדרום

למעלה