מחפש לרכוש פאלם TUNGSTEN T3

מחפש לרכוש פאלם TUNGSTEN T3

שלום חברים אני מחפש מכשיר מסוג TUNGSTEN T3 . או TUNGSTEN T5 . איפה ניתן לרכוש? תודה מראש על התשובות אורן

לא מכשירים מומלצים

הTT3 אמנם מכשיר מעולה אבל הוא ישן ובני גילו כבר מתחילים לסבול ממחלות זקנה של סוללה חלשה ושל מסך שיוצא מאיפוס. ה TT5 מעולם לא היה מוצלח מדי, הוא היה שפן הנסיונות של טכנולוגית ה"זכרון הבלתי מחיק" ולכן סובל מצרות רבות ואיפוסים רבים מדי (ביחס לכל שאר הדגמים) מה כן נמכר היום זה ה TX, אמנם עדיין אין לו עברית מלאה אבל הוא בסך הכל מכשיר מצוין בהצלחה!

gadi7

New member
כיום,שנתיים לאחר שרכשתי את

הטונגסטן T5 שלי ושנה וחצי לאחר עדכון הרום לגרסא המעודכנת ביותר האפשרית, המכשיר מראה אמינות טובה. אכן דנידין צודק שה T5 היה המכשיר הראשון שנמכר עם NVFS והא סבל מלא מעט מחלות ילדות האופייניות לטכנולוגיה חדשה, אך כיום כולן מאחורי. דווקא בגלל השם הלא כל כך טוב שיצא לו (וכיום לאחר עדכון הרום, כבר אין לכך בסיס), תוכל למצוא אותו במחיר "מציאה", פחות מחצי ממחיר TX חדש, המשתמש באותה טכנולוגית NVFS. בנוסף ל NVFS מכשיר זה מציע כונן Disk on key פנימי ואפשרות לראות את תוכן הכונן וגם את תוכן כרטיס ההרחבה (אם מותקן במכשיר) ככוננים (אותיות) במחשב השולחני, כולל כל אפשרויות ההעתקה, מחיקה וכד'. אפשרויות אלו אינן קיימות ב TX

robm

New member
Disk on Key , העתקות ... ?

מישהו יודע אם אפשר להוסיף ל TX את התכונות האלה שגדי כתב שיש ל T5 ? Disk on Key, אפשרויות העתקה, מחיקה, אותיות כוננים לכרטיסים וכד'

splashy

New member
אפשר עם התקנת ROM TX2 של דמיטרי

cinargy

New member
אפשר גם עם FilePC2PDA

FilePC2PDA עובד מעולה על ה-TX שלי וזו תוכנה חינמית לחלוטין. אני אישית מעדיף אוהב להעביר קבצים דרך הפלאג-אין של התוכנה לתוכנת Total Commander (שהיא אגב תוכנה בתשלום) כי זה מאד נוח להשתמש בתוכנת ניהול קבצים רגילים להעביר קבצים לפאלם. אגב, ניתן היום להריץ את Total Commander מתוך כונן USB כך שניתן להעביר קבצים ללא צורך בהתקנת שום דבר על המחשב.

yaniv79

New member
חשוב לציין שהתקנת ה-ROM הזה מבטלת

את האחריות על המוצר!

לדעתי - עזוב אותך

ב29 שקל כולל משלוח אתה יכול לקנות היום קורא כרטיסי SD שמתחבר למחשב דרך ה USB ואז כרטיס הזכרון הופך ל DISCONKEY, לא שוה להפסיד אחריות בגלל פעולה פשוטה של הוצאת הכרטיס

לגבי המחיר

(רציתי לציין שאני לא מוכר כאלה דברים ואין לי נגיעות אישיות, תסתכל ב ZAP בקורא כרטיסים ותמצא שם את החנות הזולה והקרובה אליך).

Sanchik

New member
ל robm

שלום רב! תוכנת Card Reader עושה את המבוקש בגדול או אפשר להתקין קבצי DRIVEMODE מ T5 ל TX

למעלה