מחפש לשדרג מאייפון 4. להשאר באפל? לעבור?

מנדיאור

New member
מחפש לשדרג מאייפון 4. להשאר באפל? לעבור?

טוב, אני עם אייפון 4, נהנה מהייתרונות שלו ובאמת מעדיף אותו, מוכן אפילו לסלוח על העדר הרדיו והעברת נתונים מסובכת ועוד כהנה, על הכל אני מוכן לסלוח לאייפון, אבל מה שהציב בפני שאלה לאן לשדרג, זו האמינות. בינתיים המכשיר נתקע המון, קורס מדי פעם, מקש הבית כבר חצי שנה לא עובד (או לייתר דיוק עובד רק כשמתחשק לו) הווטסאפ לוקח שנה עד שעולה הבטריה נגמרת בשניות...

לעומת זאת הגלקסי, יש לו רדיו ומערכת העברת נתונים והכל, אבל הוא רגיש בהרבה מבחינה חיצונית (למים ולנפילות למשל) והמקלדת שלו - זוועה בשבילי.

אוטומטית אני הייתי מתקדם לאייפון 5, אלא שאני חושש מה יהיה עם האמינות, מקש בית, תקיעות, ועוד כהנה שאני סובל באייפון 4.

אני חושש להתקדם לגלקסי מהחשש לאמינות ועמידות, מצד שני יש לו את כל שאר היתרונות...

מי יותר אמין?

AYELET1

New member
האייפון הרבה יותר אמין ממה שאתה חושב

ישנה בעיה של כפתור בית תקול אצלך, לא אומר כלום מבחינת אמינות)
וישנה בעיית תקיעות. לגבי התקיעות והקריסות- האם האייפון פרוץ?

מנדיאור

New member
אם הבעיות שיש אצלי היו רק אצלי....

לצערי כל הבעיות שיש אצלי מופיעות אצל עוד רבים!

אני מכיר כמה אנשים גם עם 4 וגם עם 4s לחלק גדול מהם - בעיות במקש בית.
המכשיר שלי נכון לשנה האחרונה לא פרוץ ומעודכן לגרסה החדשה ביותר... וכמה פעמים שהוא מזכיר לי במהירות ובהתרסקויות את הפנטיום 3 כשהיה עליו xp...

עדימ

New member
כאחת שאחותה עם אייפון 4 ואני עם גאלגקסי S2

זו דעתי:
אני לא חושבת שהאייפון עמיד יותר פיזית מהS2 או כל סמארטפון אחר.
שתינו מסתובבות עם נרתיקים ומגינים. אחותי מסתובבת עם מגן שעוביו פי 2 משלי לפחות! אחותי גם מפילה המון!
היא מעולם לא התלוננה על כפתור בית תקול. ולכן גם לדעתי הבעיה נקודתית אצלך. בלאי החומר.
גם היא עדכנה את המערכת שלה לגרסא הכי אחרונה שיש!

לי אישית ממשק האייפון לא נוח ומלא שגיאות! ניסיתי את האייפון שלה מספר פעמים ובכל פעם בא לי לזרוק את המכשיר על הקיר! בחיי!
לעומת זאת לS2 האנדרואידי בעל המסך היותר גדול. התחברתי מיד!
הממשק הרבה יותר נוח לי, אני יכולה לבחור איזו מקלדת שבא לי! ואני צריכה מקלדות גדולות ונוחות במיוחד!.
פשוט טוב לי עם המכשיר!
האפליקציות עובדות מצויין! רק לאחרונה הייתי צריכה לעדכן גרסא אבל זהו...
אני באמת אוהבת את האנדרוראיד על כל חלקיו!
אני בעד!

BravoMan

Active member
שתי נקודות חשובות:

1. ה-Galaxy אינו מכשיר ה-Android היחיד בעולם.
יש עוד הרבה, גם כאלה שבנויים טוב ממנו (אם כי ב-SIII יש שיפור לאומת גב הנייר של SII), ויש אפילו מוקשחים (של Motorola אאל"ט) שיכולים לשרוד מים ונפילות קלות.

2. בניגוד ל-iPhone בכל מכשיר Android מקלדת היא רק עוד תוכנה.
המשמעות היא, שבלי לפרוץ ובלי להתחכם, אתה יכול להוריד מגוון מקלדות שונות מהחנות המובנית, חלקן בחינם וחלקן בתשלום.

אם תיגש לפורום Android השכן ותסביר מה בדיוק אתה רוצה מהמקלדת, יכלו להמליץ לך על מקלדת מתאימה.
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2142

וחיפוש מהיר מגלה את זה:
https://play.google.com/store/apps/...en.android.softkeyboard&feature=search_result

ואת זה:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android&feature=search_result

נראה מוכר, לא?

מנדיאור

New member
האם המקלדת יכולה גם להגיב כמו באייפון?

1. הגלקסי הוא מכשיר הדגל והמפורסם ביותר של אנדרואיד. האייפון שלי נפל עשרות פעמים אם לא יותר ובלע"ר לא נשבר כלום (המקש בית לא התחיל במקביל לנפילה כלשהי...). אשמח לקבל קישורים שיעזרו לי להבין מה המכשיר האמין ביותר...

2. כשאני מדבר על מקלדת אני מתכוון לאיך שהיא מגיבה. על האייפון אני יכול להקליד עם מינימום שגיאות, כמעט "הקלדה עיוורת" כמו על הלפטופ שלי.. בגלקסי 2 של חבר שלי שנגעתי בו, המקלדת פשוט הגיבה פחות טוב, ולא רק היא, אלא גם כל הטאצ' פחות זורם מהאייפון. אני צודק?

מה חשוב לי שיהיה במכשיר (אם לא אייפון)? טאצ' זורם וחלק, עמידות גבוהה בנפילות וממים (וגם מקפה!!!! זו אגב עמידות מסוג שונה... נשפך לי על המסך קפה וב"ה לא חדר פנימה. קפה הרסני בהרבה ממים), קליטה חזקה ככל הניתן, איכות סאונד (בעיקר בתחום ההקלטה) לפחות כמו באייפון אם לא יותר (ובאייפון איכות ההקלטה מצויינת לאין ערוך מהגלקסי S 2, האם ה-3 שיפר את זה?), מצלמה לפחות כמו באייפון (לא צריך הרבה יותר כי יש לי מצלמה...), רדיו FM, יכולת שימוש במכשיר כראוטר (הן בכבל והן באלחוטי)... זה בערך...

יש מכשיר שעונה על כל אלה?

עדימ

New member
אני חושבת שכדאי שנודה באמת-אין אף מכשיר

היום שעמיד למיים/קפה ברמה כזו! תיווצר קורוזיה!
בטח ובטח אם אתה לא שם כיסוי למכשיר מגן מסך וכו.
ראיתי השבוע שעובדים על מכשיר כזה אבל אני בטוחה שהוא יקר בטירוף!

BravoMan

Active member
אתה לא צודק...

תראה, אני לא יודע מה הולך במכשיר של חבר שלך.
אפשר להעמיס על המכשיר תוכנות ולגרום לבעיות תגובה.

זה קורה גם ב-iOS עם תוכנות פחות מוצלחות שמקרטעות.

יש גם גרסאות מערכת שונות ל-Galaxy חלקן עובדות טוב יותר וחלקן פחות.

נכון, ה-Galaxy הוא אחד המכשירים המפורסמים ביותר, אולי המפורסם ביותר, אבל זה רק בגלל ש-Samsung מוצלחת בשיווק יותר מחברות אחרות בתחום.

אף אחד (חוץ ממך) לא הכתיר את המכשיר הזה למכשיר הדגל של כל מערכת Android.
לטעמי, מכשירי One X ו-+One X (הממשיך שלו) מבית HTC טובים לא פחות, ואפילו יותר.

מכשירי Nexus (האחרון דווקא מבית LG) גם הם מצוינים, ו-"נקיים" מתוספות שונות.
אומנם לא טלפון, אבל אני לא מרגיש שום הבדל ב-"טאצ'" בין ה-Nexus 7 שלי ל-iPad של חבר.

מבחינה טכנולוגית, כולם משתמשים באותם מסכי מגע, כך שבסופו של יום זו שאלה של מה רץ במכשיר ובמידה רבה גם תחושה סובייקטיבית של המשתמש.

אבל שים לב: אם ניסית מכשיר מסוים במו ידיך ולא אהבת, אל תקנה אותו.
אם אתה מרוצה ממכשיר שיש לך עכשיו, תמשיך עם אותו דגם \ חברה.

לגבי מכשיר מוקשח:
http://www.slashphone.com/motorola-defy-is-waterproof-android-handset-0111277

amitp

New member
למרות שאני לא בדיוק מחובבי האייפון

לאחרונה, אני חייב לציין שבמידה ולא מתעסקים יותר מדי עם קרבי המכשיר לאחר פריצה, למשל, מערכת ההפעלה שלו אמינה ויציבה. עם זאת קח בחשבון שה-4 שלך כבר מתחיל להראות סימני זיקנה, בכל זאת...

מנדיאור

New member
איך האנדרואיד בכלל וספציפית גלקסי s3 ביציבות?

טוב בינתיים רק מעט נגעתי בגלקסי לא החזקתי אותו ביד הרבה זמן...

למעלה