מחפש מאוד!!!

cold as ice

New member
מחפש מאוד!!! ../images/Emo124.gif

היי... מחפש מישהו שמוכן להיפרד מהסינגל "חירותי" תמורת סינגל אחר שלה... יש לי את: מותר רגע לפני בא והולך מחכה לו תוך כדי תנועה גן מאיר בולי (עם אסף אמדורסקי) בוכה לך חמש בבוקר רחוק מהמציאות בוא וניסע מכאן הכל עובר מה ישאר לי בסוף אני צריך רק את חירותי כדי להשלים את כל הסינגלים שיצאו מיום יום! יש לי כבר את ככה זה, מותר (פעם נוספת), יום יום והיום זה אנחנו. בבקשה עזרו לי למצוא את חירותי! תודה רבה!

cold as ice

New member
יש גם מצב...

אני מוכן לתת תמורת "חירותי" גם סינגלים ישראליים אחרים... למשל: איגי וקסמן-דולי פרטון איגי וקסמן-משחקת עם בובות איגי וקסמן-תמיד אוהב תמיד נפגע עברי לידר-ביום שמש יפה עברי לידר-בוא עברי לידר-כמה כוכב עברי לידר-ניסים (נדיר בטירוף!!!) עברי לידר-בחולצת פסים (נדיר בטירוף!!!) עברי לידר-זכיתי לאהוב עברי לידר-הכוס הכחולה, גרסת המופע עברי לידר-זה לא אותו דבר שרון חזיז- ליל ערפל שירי מימון-כמה פעמים שירי מימון-עד שתבין אותי מלי לוי-ביי ביי איפה הילד-לבן בחלום שחור (נדיר בטירוף!!!) שחר אבן צור-עירומים אוהד חיטמן-תעלות אוהד חיטמן-נהר האהבה ריטה-לאלף נמר גלי עטרי-השיר שיביא לך אהבה אתי אנקרי-מליונים אתי אנקרי-מלך/מלכויות נערי רפול-החבר'ה הטובים תודה

A t z a

New member
האמת שראיתי את זה ב..../images/Emo80.gif

"חור בשחור",תנסה שם

cold as ice

New member
מתי ראית את זה???

אלי אמר לי שאם יגיעו לו חדשים של אן אם סי הוא יצלצל אליי! ממש נוכלות!

cold as ice

New member
מתי ראית את זה???

אלי אמר לי שאם יגיעו לו חדשים של אן אם סי הוא יצלצל אליי! ממש נוכלות!

למעלה