מחפש מבצע למלון אגמים...

lillitush

New member
מחפש מבצע למלון אגמים...

לתאריך בימי חול בסוף אוגוסט. המחירים פשוט מוגזמים כשמדברים ישירות עם המלון...

שמר2

New member
הם יהיו מוגזמים בכל מקום

ההפרשים הם עד 15 אחוז בין ערוצים שונים במלונות ישרוטל, אני לא מאמין שזנ יוצר הבדל. בכל מקרה מה-15 לאוגוסט ועד סוף החודש, מומלץ להתרחק מאילת מסיבות של כיס, צפיפות ושירות לקוי. זה הזמן שבו השיר של שיא העונה נמצא.

galya13

New member
האם אפשר לשאול מה המחיר שאמרו לכם

במלון אגמים. כי אנחנו מתכננים לנסוע לשם גם, אבל באמצע ספטמבר, אז רציתי לדעת אם זה לא יקר מדי. וחשבנו ללכת על החדר על המים. אבל אם זה יהיה יקר מדי, אז כנראה שנוותר על הצלון הזה.

galya13

New member
ועוד שאלה למי שיודע. כמה זמן מראש

בערך צריך להזמין חדר במלון באילת לאמצע ספטמבר? אם אנחנו נזמין מוקדם מדי, האם יש סיכוי שיותר מאוחר המחירים יהיו יותר זולים? (הכוונה לאותו תאריך).

שמר2

New member
לא אמרו לי...

כי אני לא בדקתי, אני פשוט קשור לתחום ויודע שבמלונות ישרוטל קשה מאוד "לחפור" ולמצוא מחירים "בקומבינה" כמו שעושים במלונות אחרים. פעם עמדתי בקבלה של אחד המלונות שלהם, וראיתי איך משפחה של חכמולוגים שהזמינו על מחירים של איש קבע, בן משפחה כנראה, לא קיבלו חדר במלון בגלל שהם לא היו אנשי קבע, ופשוט עזבו! לגבי אגמים, המחירים הטובים הם במסגרת מבצע "כל הקודם זוכה", אבל הם לא כוללים חדרי על המים. במבצע הזה שווה לבדוק גם דרך סוכנים, וגם ישירות דרך ישרוטל, משום שלפעמים יש להם מחירים שונים. חדרי על המים, רצוי פשוט להזמין, בגלל שהם מהווים "מלון בתוך מלון" - לפעמים כל חדרי על המים יהיה מוזמנים ובשאר המלון תהיה תפוסה של 50 אחוז.

galya13

New member
תודה רבה על התשובה ../images/Emo140.gif

תודה

במקרה אני יורד למלון הזה מחרתיים .

בעיקרון הבנתי שהמלון הזה ממש טוב וצעיר (אני חושב שאין שם משפחות כלל). המחירים שם באמת מאוד מאוד גבוהים, אבל ....... אני הזמנתי את החופשה דרך האתר של "כל הקודם" (אני אוסיף לינק אם תרצי) ויצא לי סביר מאוד- 5 ימים: 2400 ש"ח באמצע אוגוסט לזוג. קיצר שווה לבדוק באתר הזה.. אבל החופשה בפנויה הבאה היא רק בתחילת ספט' בכל אופן.

קחי

ממש כאן לכי למעלה ושמאלה ל"הזמנת חופשה" , שם תפתחנה לך האפשרויות הרלוונטיות. אם תרצי , צרי איתי קשק בסופ"ש הבא ואני אספר לך איך היה.

למעלה