מחפש מדפסות ספציפית למסעדה

• פותח הנושא Nlz1
  • פורסם בתאריך

Nlz1

New member
מחפש מדפסות ספציפית למסעדה

אני לא יודע איך קוראים לזה, אבל ראיתי בטלוויזיה שבמסעדות ההזמנות שלהן מודפסות במדפסת תרמית כזו בתוך המטבח והם תולים את הפתקים האלה וכך הם רואים על אילו מנות לעבוד. אני מחפש מדפסות כאלו שאפשר להתחבר איתן ללא שימוש בקופה(דרך WiFi או שיטה אחרת). אני לא מבין בזה ממש ומהחיפוש באינטרנט לא יודע אם מצאתי את הדבר הנכון. מישהו יודע איך קוראים למכשירים האלו?
ואיך בדיוק ניתן להדפיס עליהן בדיוק? האם זה דרך מחשב שתוכנה יעודית? האם זה דרך הקופה?
אשמח להסברים :)

אתה מחפש מדפסת בונים?

סיקרנת אותי ולכן ערכתי חיפוש מהיר באינטרנט אחרי "מדפסת בונים" ומצאתי המון מדפסות. גיליתי שקוראים להן גם מדפסות בונים, גם מדפסות טרמיות וגם מדפסות קופה, והן באות עם אפשרות להתחבר לקופות ולמחשבים.

למה אתה רוצה לחבר את המדפסת? לקופה? למחשב? אתה צריך את זה בשביל מסעדה?

Nlz1

New member
כן כדי להחליף שימוש בדפים

כך שאת "הבונים" הללו כל אחד במטבח יוכל לתלות בעמדה שלו וכך לראות אילו מנות הוא צריך להכין, מה הוא הכין כבר וכ'ו...
זה יעשה סדר בתוך המטבח.
השאלה שלי למה המדפסת מחוברת?

למדפסות בונים (מדפסות טרמיות) יש חיבורים רגילים של מדפסת

כלומר USB, Serial ו Parallel כלומר הן יכולות להתחבר לכל מחשב. השאלה היא בעצם מה ממשק התוכנה ומה ידפיס את הבונים. יש לך מערכת לניהול מסעדה?

Nlz1

New member
אממ לא, אז זה בעצם מה שאני צריך חיפשתי גם על זה מידע

ממה שראיתי אין תוכנות חינמיות.
הייתי שמח גם לאחד מובנה כך שנוכל לחבר אותה גם למסך ונוכל לראות אולי את ההזמנות ככה על המסך.
אז הדרך היחידה היא לקנות מערכת כזו? אין חינם בכלל?

תוכנה לניהול מסעדה - ובכלל תוכנות לניהול העסק בעד ונגד

תוכנה לניהול מסעדות כמו למשל תוכנות לניהול לקוחות (CRM) הן תוכנות שעולות כסף. גם אם מוצאים משהו חינמי זה בדרך כלל לא באותה איכות בכלל כמו תוכנה בתשלום.
השאלה היא תמיד מה גודל העסק ובמה בלאגן יש.
בדרך כלל מתחילים עם "פתקים" או עם "אקסל" כי זה זול ובחינם אבל הצד השני שזה יוצר בלאגן.
כשיש לך תוכנה שעושה לך עבודה טובה, מסדרת לך את מה שקורה בעסק ומצד שני מאפשרת לך ליצור קשר עם הלקוחות ולהחזיר אותן באמצעות מבצעים או הצעות, זה יכול לשדרג לך את העסק.
ההמלצה שלי לקבוע פגישה עם אנשי מכירות של 2 או 3 חברות לניהול מסעדות ולראות מה המערכות שלהם יכולות לתת לך. משיחה כזו אתה עדיין לא מתחייב לקנות מה שכן אתה לומד על האפשרויות שיש לך ויכול לבחון אם מערכת כזו תעזור לך או סתם תגדיל הוצאות.

מתי לרכוש מערכת כזו? כשאתה מגלה שבשימוש נכון אתה יכול לחסוך לך בלאגן במסעדה, כי בלאגן עולה כסף, להגדיל מכירות כי אתה יכול להתמקד בלקוחות ולא חייב להתמקד בניהול הבלאגן, אתה יכול הכניס עובדים לעבודה יותר מהר כי הם עובדים עם המערכת ולא אחד עם השני וכשאתה יודע איך אתה מכסה את העלות של המערכת אחרי זמן קצר.

אשמח לשמוע מה גילית על התחום הזה.

למעלה