מחפש מוכר?

Tsahybb

New member
מחפש מוכר?

החלום שלי זה לעבוד בחנות למידות גדולות! כן. אני אוהב נשים שמנות/מלאות. אני בחור רזה, בן 25 סטודנט באוניברסיטה העברית. ואני אוהב לחבק אישה שמנה! אני אוהב להרגיש את מגע ידה עליי (אני אוהב את להיות "אבוד" בין זרועותיה), אני אוהב לנשק אותה (ולא רק במקומות "מלאים". בכל הגוף! בטן, בגב, בידיים, בשפתיים (כמובן)). אבל יש משהו שמפריע לי בנשים מלאות/שמנות - אתן מתביישות בגוף שלכן! אני אוהב לראות את הבחורה שאני יוצא איתה! אני רוצה להתרגש כלפעם שאני מעיף לעברה מבט, ואם זה בגלל מחשוף, או חולצה צמודה לבטן (בטן מלאה זה דבר מאוד סקסי בעניי!), ואולי זה חולצה חסרת כתפיות או מכנס צמוד לישבן (אז מה אם הג´ינס עושה לך "תחת" ). לדעתי, אישה מלאה ונאה שעומדת לידי עדיף בהרבה על דחליל עף ברוח! שלכם תמיד צחי

ללי 2

New member
צחי יקר

ראשית חבל שאין עוד גברים כמוך! ושוב האשמה אינה בנו המלאות אלא בחברה שגורמת לנו להתבייש בגופנו. לצערי הקרטריונים היום להצלחה וליופי הם רזון ודחליליות. אני בחורה מלאה , מצליחה משכילה וכן גם יפה אני לא מתביישת, והחברה תמיד אומרת "יש לך פנים כאלה מהממות לא חבל פחות 10 ק"ג תראי עוד יותר טוב". אז קשה לי באופן אישי לאהוב את גופי ואני איתו במלחמה מתמדת

may24

New member
שמחתי לשמוע את תגובתך....

פשוט נעים לי לחשוב שיש עדיין בעולם שאוהבים נשים מלאות מי ייתן וירבו עוד כמוך אגב? אתה פנוי? מאי

אתה נהדר ../images/Emo13.gif

לדעתי אם תפנה להנהלת החנויות העוסקות בנושא (מתאים לי, עונות, אישה וכהנה) ישמחו להגיד לך היכן זקוקים לך...

wasaby

New member
מוכר שיכול להגיד

ללקוחה בכנות שהיא נראית טוב בבגד (ולא רק להתחנף אליה כדי שתקנה) זה באמת יופי של דבר. אבל אל תשכח שכמוכר אתה לא אמור לגעת בלקוחות (אלא אם כן מישהי מבקשת ממך לסגור לה רוכסן או דבר דומה) ובוודאי לא לנשק אותן.

may24

New member
בדיוק!

לזה אנחנו בדיוק זקוקות שייפסיקו להתחנף אלינו, לפעמים הבדג לא נראה משהו אבל המוכורת דוחפות בכוח, לרוב קורה לי שאני קונה משהו ואחר כך מתחרטת. ושאני חוזרת לחנות להחליף הן מעקמות פרצוץ. ויש להם נטייה לרוב לתת מידה גדולה יותר,ואז את נראית בכלל כמו בלון מנופח, למה לתת מידה גדולה יותר? רק בשביל להצהיר :כן זוהי חנות למידות גדולות ויש לנו את כל המידות <לשם שינוי?> שלכם, מאי

גם אני גם אני גם אני...

זה חלום ישן... צריך להקים פורום "מוכרים בחנויות מידות גדולות"... אני א"ש ותיק (א"ש = אוהב שמנות) ובן 24 וחלום חיי זה לפתוח חנות למידות גדולות, אבל חנות ברמה שיהיה כיף לכולם להכנס... יוסף המספר

may24

New member
שלום יוסף

קודם כל ברוכה הבאה לפורום שמחות שהצטרפת, זה לא חייב להיות חלום זה בהחלט יכול להתגשם שלך, מאי

DREAM111

New member
וואו איזה כייף לראות כאן גברים

ועוד כאלה מפרגנים. הלוואי והיו גברים בחנויות שיביעו דעה כנה ואמיתית ולא ינסה רק למכור לנו את הבגד. הלוואי ותצליחו באמת להיכנס לרשתות ולהיות חלק מצוות המוכרים. בהצלחה

אולי את יכולה להפעיל קשרים בנושא?

חוץ מזה אני שמן בעצמי אז אני בתחום כבר הרבה זמן רק מתחום המכנסיים ופחות מתחום החצאיות (לא שבהכרח בנים לובשים מכנסיים ובנות לובשות חצאיות, הפוך, בדורנו רוב הבנות עם מכנסיים ויש גם בנים (פה ושם) בחצאיות - עיין יופלה-דבל קרים...). אין דבר יותר יפה מאישה שמנה... יוסף

DREAM111

New member
היי יוסף

בקרוב נארגן אירוח של הנהלת חברת עונות ואז אתה תוכל לשאול אותם אישית בנושא. כולי תקווה לארח פה עוד חברות ואז תהיה לך הזדמנות לברר בכל אחת ואחת מהרשתות.

למעלה